Fiica topmodelului Kate Moss este imaginea unui celebru brand de beauty și acest lucru nu ne miră deloc

Lila Grace Moss-Hack, fiica modelului Kate Moss, calcă pe urmele mamei sale și este imaginea unui celebru brand de frumusețe.

Fiica topmodelului Kate Moss este imaginea unui celebru brand de beauty și acest lucru nu ne miră deloc

La numai 16 ani, Lila Grace Moss-Hack, fiica modelului Kate Moss, își croiește încet, dar sigur, un drum în lumea care a făcut-o celebră pe mama ei.

Lila Grace Moss-Hack și-a sărbătorit recent ziua de naștere și nu cu torturi sau cadouri extravagante, ci cu primul contract major de modelling: ea este imaginea noii campanii publicitare a brandului Marc Jacobs Beauty.

Designerul Marc Jacobs a vorbit pe Instagram despre prima întâlnire cu fiica lui Kate Moss și cum aceasta a devenit imaginea campaniei sale pentu produsele de beauty.

Când am întâlnit-o pe @lilamoss pentru prima dată în 2008, eram în vacanță în Ibiza și am mers pentru o vizită de o zi la Formentera, unde erau mama ei, Kate Moss, câțiva prieteni și membri ai familiei. La numai 6 ani, puternicul caracter al Lilei, determinarea și frumusețea ei erau deja evidente. Următoarea dată am întâlnit-o pe Lila în 2011 la nunta lui Kate și caracterul ei era deja mai dinamic și frumusețea ei chiar și mai izbitoare. În luna iulie am văzut-o pe Lila atunci când Kate a adus-o pe platourile unde filmam campania pentru @marcbeauty. Era un pic ireal să o am pe Kate în studio alături de Lila pentru că mi-a trezit amintiri despre prima dată când am vazut-o pe Kate, când avea numai 18 ani, și defila pe catwalk pentru Perry Ellis colecția primăvară/vară 1993. Frumusețea, postura, răbdarea și bunătatea Lilei au făcut acest proiect să fie și mai special decât mi-aș fi putut imagina. Cu fiecare look pe care îl fotografiam, ea se comporta normal, fără efort și cu multă grație. Îți mulțumesc, Lila, pentru că faci parte dintr-un proiect atât de special”, a declarat Marc Jacobs pe contul său de Instagram.

Lila Grace Moss-Hack înlocuiește ca imagine Marc Jacobs Beauty pe un alt tânăr supermodel cu părinți celebri. Este vorba de Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, care la numai 17 ani este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului și noua imagine Yves Saint Laurent Beauté.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Designerul Stella McCartney regreta colaborarea cu Kate Moss

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video