Fiica Andreei Bălan, Ella, a împlinit trei ani, iar mama ei i-a organizat o petrecere spectaculoasă

Ella Maria, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea, a împlinit trei ani.

Fiica Andreei Bălan, Ella, a împlinit trei ani, iar mama ei i-a organizat o petrecere spectaculoasă

Fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea, Ella Maria, a împlinit trei ani. Cei doi i-au pregătit fetiței lor o petrecere cu adevărat spectaculoasă.

Andreea Bălan le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare mai multe imagini de la petrecere. „Azi, Ella împlinește 3 ani! 3 ani minunați în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiționată și suntem cei mai fericiți!”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiilor de pe Instagram.

La petrecere au fost prezenți mai mulți prieteni cu care Ella s-a putut juca. Ce a atras atenția cu adevărat a fost tortul pe care l-a avut Ella, care a fost pe două etaje, iar deasupra lui se puteau regăsi câteva figurine cu personajele ei preferate din desenele animate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cei 3 muschetari! 🤗🎂🍼🍭❤️ @george_burcea

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Pe lângă asta, un moment extrem de simpatic a fost acela în care unul dintre copii prezenți la petrecere i-a oferit un pupic pe frunte Ellei, iar Andreea Bălan a împărtășit acest moment cu urmăritorii săi. „Când ai 3 ani, te pupă Iubi (Ciprian) cu tati de față,” a scris Andreea Bălan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cand ai 3 ani, te pupa Iubi (Ciprian) cu tati de fata🤗😄❤️🎂🍼👏🏻🌟💏💥🌈 @george_burcea

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

În luna septembrie, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios și și-au botezat fiica cea mică, Clara, care s-a născut anul acesta. Andreea Bălan a avut parte de o complicație la naștere, care i-a pus viața în pericol, iar ulterior și-a găsit puterea să împărtășească experiența dramatică prin care a trecut.

A doua zi după nuntă și botez, Andreea Bălan și-a lansat și noua piesă, „Înger Păzitor”, care este o declarație de dragoste extrem de sinceră pentru soțul ei, George Burcea, iar în videoclip se pot regăsi mai multe imagini de la nunta lor. Pe lângă asta, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit în proiectul de suflet Andre.

Citește și:
#ELLETrendsParty: Andreea Bălan, despre tendințe în modă și ținuta care îi oferă încredere (VIDEO)

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people