Fetița Danei Rogoz a împlinit 1 an. Imagini adorabile cu micuța Lia

Lia, fiica Danei Rogoz, a împlinit 1 an, iar vedeta a împărtășit cu această ocazie pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant.

Lia, fetița Danei Rogoz, a împlinit 1 an. Vedeta a marcat acest moment special printr-o postare emoționantă publicată pe rețelele de socializare, însoțită de o serie de fotografii cu micuța Lia Elena. 

În mesajul publicat de Dana Rogoz, actrița amintește de faptul că a născut-o pe Lia în perioada pandemiei, într-un context cu totul nou și complicat pentru toți. „Fetița noastră minunată împlinește azi 1 an. Este o bijuterie de copil, veselă, gingașă, atentă, blandă. Un copil care a venit pe lume într-un context dificil, parcă tocmai pentru a ne ajuta să trecem mai ușor peste toate și să ne bucurăm mai mult de viață. Cu Lia am experimentat o trăire cu totul nouă. De absolut fiecare moment în parte mi-a fost dor trăindu-l. Mi-e greu să explic în cuvinte. Dar mi-a fost dor de burtică, când ea era încă acolo. Mi-e dor de alăptat, când încă o alăptez și o privesc cum stă la sânul meu. Mi-a fost dor să o văd mergând, chiar în momentul în care făcea primii pași. Tocmai pentru că știu că momentele acestea sunt irepetabile. Lia Bucuria mea, te iubesc infinit necondiționat și pentru totdeauna!”, a fost mesajul Danei Rogoz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz a devenit pentru a doua oară mamă pe 20 mai 2020. Având în vedere situația pandemiei, actrița a născut singură, fără să aibă familia alături. Soțul ei, Radu Dragomir, nu a putut fi alături de ea în sală, ca urmare a restricțiilor impuse și și-a văzut fetița abia după trei zile, odată cu externarea. Tot în luna mai a anului trecut, Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 16 ani de relație.

Botezul fetiței Danei Rogoz a avut loc în luna august a anului trecut, într-o locație specială și boemă în aer liber din Giurgiu. La eveniment au participat Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, precum și Andreea Esca.

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în anul 2012 și mai au împreună un băiețel, pe nume Vlad.

Citește și:
Primele declarații ale Alexandrei Ungureanu despre participarea la Asia Express

Foto: Facebook Dana Rogoz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people