Primele declarații ale Alexandrei Ungureanu despre participarea la Asia Express

Primele declarații ale Alexandrei Ungureanu despre participarea la emisiunea-concurs Asia Express arată și speranțele, și temerile cântăreței.

Primele declarații ale Alexandrei Ungureanu despre participarea la Asia Express

Primele declarații ale Alexandrei Ungureanu despre participarea sa la Asia Express vin în contextul în care cântăreața, care a și câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii Bravo, ai stil, a anunțat că va lua parte la emisiunea-concurs alături de mama sa.

La Xtra Night Show, unde a fost invitată, au venit și primele declarații ale Alexandrei Ungureanu despre următoarea provocare din cariera sa, despre care aceasta a mărturisit că îi generează mari emoții, mai ales că suferă de anumite fobii care i-ar putea pune probleme în cadrul emisiunii. Ungureanu a povestit că și-a dorit mult să ia parte la un astfel de proiect, mai mult pentru a-și dovedi că este capabilă să renunțe la anumite tabieturi de care voia să scape. „Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie”.

Tot la Xtra Night Show au venit și primele declarații ale Alexandrei Ungureanu despre mama sa, care îi va fi alături la Asia Express: „E superbă și e un om foarte mișto și sper ca lumea să o cunoască așa cum e, ea are temerea asta e că învățătare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs.”

De asemenea, cântăreața a povestit și despre temerile pe care e pregătită să le înfrunte în cadrul concursului, cum ar fi cea de înălțime și cea de spații închise.Primele declarații ale Alexandrei Ungureanu au vizat și aceste frici: „Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie (…) are o agendă și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut. O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare, eu cred că e genul de om care poate să covingă pe oricine pe orice.”

Citește și:
Antonia este revoltată de practicile lui Măruță: „Răutate în prime time!'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people