Familia lui Bruce Willis, mai unită ca niciodată după ce actorul a fost diagnosticat cu afazie

Familia lui Bruce Willis se concentrează acum asupra momentelor fericite.

Familia lui Bruce Willis, mai unită ca niciodată după ce actorul a fost diagnosticat cu afazie

Săptămâna trecută, familia lui Bruce Willis a anunţat prin intermediul unui comunicat că celebrul actor american, în vârstă de 67 de ani, a decis să renunţe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Chiar daca traversează o perioadă extrem de complicată, Bruce Willis are parte de sprijinul întregii familii. Soția acestuia, Emma Heming Willis, precum si fosta sa parteneră, Demi Moore, dar și cele cinci fete ale sale – Mabel, Evelyn, Rumer, Scout și Tallulah – au transmis recent un mesaj pentru fanii actorului, în care au declarat că sunt recunoscătoare pentru susținerea pe care o primesc.

„Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el.”

O sursă apropiată a declarat recent pentru publicația People că întreaga familie se concentrează acum pe momentele fericite pe care le trăiesc împreună. „Emma este foarte recunoscătoare pentru fetele pe care le are cu Bruce. Toată lumea se concentrează asupra momentelor fericite pe care le trăiesc.”

Săptămâna trecută, Scout, fiica lui Bruce Willis, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, mulțumindu-le prietenilor și fanilor pentru sprijinul lor în urma știrilor despre diagnosticul de afazie al tatălui ei, Bruce Willis.

„Revărsarea extraordinară de dragoste pe care o experimentez chiar acum mă șochează”, a scris Scout pe InstaStory, postând o fotografie cu tatăl ei zâmbind în timp ce are pe cap o bandană galbenă și ochelari de soare. „Vă mulțumesc tuturor pentru că arătați atâta tandrețe și dragoste uluitoare pentru tatăl meu și pentru întreaga mea familie.”

Tânăra a mai postat o imagine în care apare alături de tatăl ei stând pe un fotoliu și a transmis celor care o urmăresc un mesaj înduioșător.

„papa
Ieri a fost ceva ireal, împărtășind ceva atât de personal. Nu știam cum va fi primit, există întotdeauna o necunoscută atunci când împărtășești ceva atât de vulnerabil cu lumea întreagă. Am sperat la puțină dragoste și compasiune, cu adevărat N-aș fi putut anticipa NICIODATĂ profunzimea și amploarea iubirii pe care am primit-o ieri ca familie. M-a șocat ieri cât de multă dragoste, energie și câte rugăciuni i-au fost trimise tatălui meu și mă simt umilă într-un mod care îmi aduce lacrimi în ochi atunci când scriu asta. Sunt atât de recunoscătoare pentru dragostea voastră, sunt atât de recunoscătoare să aud ce înseamnă tatăl meu pentru voi. Mulțumesc foarte mult tuturor celor care m-au contactat ieri, vă iubesc și vă apreciez din toată inima, îmi va lua mult să răspund la mesajele voastre!”, a scris Scout.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis)

Citește și:
Will Smith, în mijlocul unei noi controverse. Fostul iubit al soției sale va lansa o carte despre aventura sa amoroasă cu Jada Pinkett

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people