Elena Gheorghe, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei

Elena Gheorghe a făcut o declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei, Cornel Ene, iar fanii artistei au fost impresionați.

Elena Gheorghe, declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și înduioșător pentru soțul ei, alături de o serie de fotografii cu cei doi într-un cadru romantic, sub clar de lună. 

„Cu tine până la capătul lumii, în lumina lunii…”, a fost mesajul transmis de Elena Gheorghe pentru soțul ei. Artista a primit ulterior nenumărate aprecieri și comentarii din partea fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cu tine pana la capatul lumii, in lumina lunii…

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial) pe

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au căsătorit în 2011. Cei doi au împreună doi copii, Nicolas și Amelie. Anul acesta, pe 30 iulie, cei doi au aniversat 15 ani de relație și 9 ani de logodnă, iar în aceeași zi artista a împlinit vârsta de 35 de ani. Elena Gheorghe a ținut să marcheze acea zi printr-un mesaj special.

„30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit. Așa că astăzi e sărbătoaree mare pentru noi: 35 de ani de viață, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă”, a scris artista pe Instagram. „Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie două veri ca să-l ajung”, a mai spus artista în glumă.

În ceea ce privește viața de familie, Elena Gheorghe a mărturisit într-un interviu în luna aprilie pentru revista Viva că ea și soțul ei mai au uneori discuții în ceea ce îi privește pe copii. „Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem suflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe de astfel de „preocupări”, și de aici apar mici discuții. Sunt, însă, conștientă că aceste probleme există în toate familiile.”

Citește și:
Nicole Kidman și Keith Urban și-au mărit familia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people