Dwayne Johnson crede că Justin Bieber și Hailey Baldwin vor deveni părinți în 2021

Deși Hailey Baldwin a declarat recent că nu este însărcinată, actorul Dwayne Johnson crede că modelul și soțul său, Justin Bieber, vor deveni părinți anul viitor.

Dwayne Johnson crede că Justin Bieber și Hailey Baldwin vor deveni părinți în 2021

Afirmația lui Dwayne „The Rock' Johnson vine în urma unei postări pe care Justin Bieber a făcut-o. Cântărețul a făcut publice mai multe fotografii în care își ținea în brațe nepoata nou-născută, Iris. Cea mică s-a născut pe 17 august și este fiica Alaiei Baldwin, sora lui Hailey.

„Nepoțica mea, Iris. Urmărește toate pozele pentru a vedea cel mai  adorabil și pufos lucru. Vă iubesc @alaiabaldwin și @andrewaronow ! E atât de frumoasă!”, a scris Justin pe contul său de Instagram. Tânărul pare extrem de relaxat în prezența nepoatei sale, iar acest lucru l-a făcut pe Johnson să afirme că postura de tată i s-ar potrivi de minune.

„Imaginea asta spune tot. Aștept ca tu și H să aveți un copil în 2021”, a comentat The Rock la postarea lui Justin.

Se pare că Justin și Hailey „vorbesc din ce în ce mai mult despre posibilitatea de a avea o familie împreună”, a declarat o sursă pentru Us Weekly în luna iunie. Aceasta a mai adugat și că „ideea de a avea un copil în viitorul apropiat a devenit din ce în ce mai serioasă”.

Hailey Baldwin, în vârstă de 23 de ani a mărturisit în 2018 într-un interviu pentru Vogue Arabia că de-abia așteaptă să aibă copii.

Același lucru a fost confirmat și de o persoană apropiată modelului, care a declarat că „amândoi își doresc o familie și sunt extrem de încântați de noul capitol din viață lor. Hailey de-abia așteaptă să devină mamă”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Relația dintre Justin și Hailey este tot mai strânsă, mai cu seamă că cei doi au trecut prin mai multe momente dificile. Artistul a fost diagnosticat cu boala Lyme, iar soția sa a fost alături de el. „A fost foarte bolnav. A fost diagnosticat cu boala Lyme și a trebuit să ia destul de multe pastile. A fost dificil fiindcă persoanele din jur îl judecau, spunând că ia droguri, când de fapt, el nu era sănătos și nu știam care era cauza. Am încercat să îl ajut și să vedem ce este în neregulă. Acum este sănătos. Este un bărbat incredibil. Nu există niciun alt bărbat cu care aș vrea să îmi petrec restul vieții”, a declarat Hailey pentru ELLE USA.

Citește și:
Fotografii inedite de la botezul lui Justin Bieber alături de soția sa, Hailey Baldwin

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video