Donald Trump îi acordă un interviu lui Piers Morgan și spune ce crede, de fapt, despre Meghan Markle

Donald Trump vorbește într-un interviu exclusiv pentru Piers Morgan despre zvonurile apărute conform cărora ar fi insultat-o pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex.

Donald Trump îi acordă un interviu lui Piers Morgan și spune ce crede, de fapt, despre Meghan Markle

Piers Morgan este singurul jurnalist din Marea Britanie care a obținut un interviu cu Donald Trump, Președintele Statelor Unite ale Americii, în timpul vizitei de stat pe care acesta a făcut-o la începutul săptămânii. În cele 30 de minute, Donald Trump a vorbit despre aparentul conflict cu Ducele și Ducesa de Sussex, dar și despre Regina Elisabeta a II-a.

Președintele Statelor Unite a negat afirmațiile conform cărora Prințul Harry l-ar fi ignorat la Palatul Buckingham, spunându-i că este un „om teribil” și descriind-o, de fapt, pe Meghan Markle, ca fiind o persoană bună, care se descurcă de minune cu atribuțiile care i-au revenit în urma căsătoriei regale. În 2016, Meghan a spus despre Trump că este misogin, luând în considerare plecarea din America dacă el va fi ales președinte.

Trump i-a spus lui Piers Morgan: „Ea a fost nasty (care se poate traduce ca neplăcut, obraznic, nepoliticos) cu mine. Și este în regulă pentru ea să fie așa, nu este în regulă pentru mine să fiu nasty cu ea și nici nu am fost. Dar știi ce? Face o treabă bună, sper că se bucură de viață. Cred că este foarte drăguță.” Președintele Statelor Unite a explicat că Prințul Harry nu l-a evitat la Palat, ci din contră: „A petrecut destul de mult timp discutând cu Ivanka și cu familia mea. Cred că este minunat.” Trump a dezvăluit că Prințul Charles i-a vorbit despre problemele de mediu, discuția de 15 minute transformându-se într-o oră și jumătate.

Printre subiectele abordate în interviu, Donald Trump a vorbit și despre întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, povestind că a urmărit încoronarea sa în 1953, când avea șase ani, alături de mama lui, Mary, care s-a născut și a crescut în Scoția: „Ar fi fost foarte mândră. A iubit dintotdeauna familia regală, a iubit-o pe Regină. I-am spus și ei (reginei) seara trecută. A fost foarte onorată. Regina este o femeie incredibilă iar mama mea a știut asta.”

Citește și:
Camilla Parker Bowles a devenit star pe Twitter după întâlnirea cu Donald Trump

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people