Declarații șocante ale Prințului Harry, într-un nou interviu

Podcast-ul lui Dax Shepard include câteva declarații șocante ale Prințului Harry, care pun iar într-o lumină proastă familia regală a Marii Britanii.

Declarații șocante ale Prințului Harry, într-un nou interviu

Câteva declarații șocante ale Prințului Harry au apărut în interviul acestuia cu Dax Shepard, gazda podcast-ului Armchair Expert. Prințul și-a exprimat opiniile pe o mulțime de teme, de la perioadele complicate prin care a trecut la felul în care acestea i-au afectat sănătatea mintală.

Dintre toate aceste declarații șocante ale Prințului Harry, însă, au reieșit și lucruri pe care fiul regretatei Prințese Diana și al moștenitorului direct al tronului britanic, Prințul Charles, nu le mai făcuse publice până acum. Printre ele, faptul că soția sa, Meghan Markle, a fost cea care l-a convins să meargă la terapie. Prințul a afirmat că a învățat astfel să își asume propria vulnerabilitate, iar despre soția sa a spus că a „putut să vadă imediat că eram rănit”.

Terapia a fost cea care l-a ajutat să se remonteze: „odată ce am început, a fost ca și cum s-ar fi spart o bulă. Mi-am scos inima din ascunziș, am scuturat-o și mi-am zis: „ești într-o poziție privilegiată, nu te mai plânge și nu te mai gândi că vrei ceva diferit. Obține ceva diferit, pentru că altfel nu poți să scapi. Cum vei face aceste lucruri diferit, cum o vei face mândră pe mama ta și îți vei folosi vocea ca să obții schimbare?”

Alte declarații șocante ale Prințului Harry privesc relația lui cu familia regală și cu statutul de membru al acesteia. „Se simțea ca și cum ai fi fost în The Truman Show și exponat la grădina zoologică (…) Cea mai mare problemă pentru mine a fost că odată ce ești născut astfel moștenești riscul care vine la pachet, moștenești fiecare element, fără să ai de ales, și din cauza modului în care funcționează presa în UK, ei simt că sunt proprietarii tăi”.

Harry a povestit și cum se întâlnea cu Meghan Markle la debutul relației lor. Cei doi au încercat pentru o vreme să-și țină relația departe de ochii presei, și chiar și-au dat la un moment dat o întâlnire secretă într-un supermarket: „Prima dată când ne-am întâlnit și ea urma să vină să stea cu mine, ne-am întâlnit într-un supermarket din Londra, prefăcându-ne că nu ne cunoaștem, și dându-ne mesaje de după rafturi”.

Alte declarații șocante ale Prințului Harry privesc momentul în care acesta a decis că nu mai vrea să aibă parte de angajamente regale. „Ăsta era jobul, nu? Zâmbești și suporți. Aveam puțin peste 20 de ani și îmi spuneam: „nu mai vreau acest job, nu vreau să fiu aici, nu vreau să fac asta. Uită-te doar ce a pățit mama, cum aș putea eu să mă liniștesc, să am o soție și o familie, știind că ce i s-a întâmplat ei se va întâmpla din nou?”

Ducele de Sussex a vorbit și despre cele mai vulnerabile momente ale vieții sale. „Au fost trei momente majore în care m-am simțit complet neajutorat. Când eram copil, pe bancheta din spate a mașinii, cu mama mea, și eram urmăriți de paparazzi, când eram în Afganistan într-un elicopter, și a treia oară, cu soția mea.”

Citește și:
Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, face declarații inedite despre căsătorie

Foto: arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people