Declarația cu care Ilinca Vandici a surprins pe toată lumea

Ilinca Vandici a luat prin surprindere pe toată lumea cu declarația pe care a făcut-o recent în cadrul unei emisiuni televizate.

Declarația cu care Ilinca Vandici a surprins pe toată lumea

Ilinca Vandici a povestit cu mai multe ocazii faptul că își dorea să aibă o carieră în televiziune. Vedeta activează în această industrie de mulți ani, iar de-a lungul anilor a prezentat mai multe tipuri de emisiuni. 

Invitată în cadrul „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Ilinca Vandici a fost întrebată cine este cea mai bună prezentatoare de televiziune din România. Răspunsul din partea vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe moderatoarea emisiunii. 

„Eu sunt cea mai bună prezentatoare de televiziune din România. Eu, Ilinca Vandici! Dacă eu nu cred asta despre mine, de ce ar crede alții? Poate că sunt, poate că nu sunt, habar n-am, decideți voi asta. Dacă eu nu spun asta despre mine, de ce i-aș face pe ceilalți să simtă asta? Aceasta este profesia mea. M-am zbătut, am muncit, am trecut prin furcile caudine să ajung aici și cred că am o carieră superbă, de care sunt foarte mândră, pe care am construit-o cărămidă cu cărămidă, conștientă fiind de fiecare lucru pe care îl fac, dornică de a evolua și de a ajunge să am un show precum Bravo, ai stil.

Ilinca Vandici a ținut să puncteze faptul că a muncit foarte mult și a depus eforturi pentru a se afla în punctul în care este astăzi și pentru a se bucura de cariera pe care o are. 

„În egală măsură, nu vreau să fiu, nici pe de parte nu îmi stă în caracter să fiu o tipă narcisistă, plină de sine și așa mai departe. Dar îmi place să cred despre mine că sunt cea mai bună variantă a mea în absolut tot ceea ce fac. Poate că nu e așa, dar lăsați-mă pe mine să cred asta! Îmi place să cred asta despre mine, mă ajută.”

De asemenea, Ilinca Vandici a făcut referire și la perioada copilăriei, considerând că nu este întâmplător faptul că a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”. 

„Ducându-mă în copilărie, îmi dau seama că tot acest show a venit pentru mine ca o lecție din nou și poate ca o vindecare a ceea ce am trăit și poate am dus lipsă de-a lungul copilăriei și adolescenței, acel „bravo” care n-a venit niciodată din partea părinților. Surprinzător sau nu, show-ul pe care îl prezint, care m-a dezvoltat foarte tare, care m-a arătat într-o cu totul altă lumină, care m-a forțat în permanență să-mi depășesc limitele, se numește exact așa, „bravo”, a adăugat Ilinca Vandici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și:
Cererea în căsătorie a surprins-o pe JLo într-o ipostază neobișnuită. Ce a povestit vedeta?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people