De ce Gina Pistol și Smiley nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței lor, Josephine

Deși au postat mai multe imagini cu fetița lor de când a venit pe lume, Gina Pistol și Smiley au preferat să nu arate niciodată chipul micuței.

De ce Gina Pistol și Smiley nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței lor, Josephine

Deși au postat mai multe imagini cu fetița lor de când a venit pe lume, Gina Pistol și Smiley au preferat să nu arate niciodată chipul micuței Josephine. Fanii i-au întrebat în repetate rânduri care este motivul pentru care au ales să procedeze așa, iar acum Gina Pistol le-a răspuns acestora.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: ‘Cu cine seamănă asta mică?’. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Josephine Ana Maria, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a venit pe lume pe data de 9 martie. Celebrii ei părinți, care au o relație de mai mulți ani, pe care au ținut-o, însă, ascunsă de ochii presei și ai fanilor vreme îndelungată, i-au organizat și un botez discret în luna iunie – însă încercările lor de a nu da prea multe detalii despre viața lor de familie au fost zădărnicite de cântăreața Andreea Bănică, apropiată a cuplului și prezentă la eveniment, care a postat o imagine cu fericiții părinți pe social media.

Și Smiley a vorbit în trecut despre sentimentele sale față de nașterea fiicei lui: „Mie și Ginei ni s-a-ntâmplat minunea asta, pentru noi chiar a fost o minune faptul că Gina a rămas gravidă, faptul că a dus sarcina până la capăt, că avem un copil sănătos, am spus Doamne ajută. S-a-ntâmplat efectiv, fără să facem nici un efort, deci a fost dorit, dar nu a fost planificat. Gina… nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă și eu când mi-a zis treaba asta i-am zis ‘ai răbdare. Nu e după noi, chiar nu e după noi. Dacă este să se-ntâmple se va întâmpla.'”

Gina Pistol a anunțat recent că se întoarce la TV. Prezentatoarea a făcut în cele din urmă anunțul așteptat de fanii săi, care au urmărit-o de-a lungul anilor în producțiile Antena 1 Chefi la cuțite și Asia Express. Ea a renunțat, pentru o vreme, la muncă, pentru a da naștere fiicei sale la începutul primăverii, dar a declarat că acum este pregătită și își dorește să revină la muncă. Gina Pistol și partenerul său, Smiley, au devenit părinți în luna martie a acestui an, Pistol dând naștere unei fetițe, numită Josephine Ana Maria. „O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”, a declarat vedeta. Ea nu a precizat și când urmează să reînceapă filmările, dar este cert faptul că, cel puțin în ceea ce privește competiția-fenomen Asia Express, filmările pentru sezonul al patrulea, Drumul Împăraților, tocmai s-au încheiat, echipele revenind deja în țară de câteva săptămâni.

Citește și:
Cum arată la aproape 19 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people