David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus la o petrecere care ar fi avut loc în Los Angeles, la începutul lunii martie.

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu coronavirus

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu noul coronavirus la începutul lunii martie la o petrecere din Los Angeles.

Potrivit Daily Mail, David și Victoria Beckham au fost îngrijorați din cauza faptului că sunt persoane super virale, după ce mai mulți angajați s-au infectat și ei cu coronavirus, după două săptămâni în care cuplul și-a petrecut timpul pe tot globul.

David și Victoria ar fi zburat din Los Angeles în Marea Britanie cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Brooklyn, care a împlinit 21 de ani pe 4 martie. Pe 11 martie cei doi au fost în America înainte de lansarea noii echipe de fotbal patronate de David Beckham, Inter Miami, în Florida. Pe 19 martie ei au ajuns în Cotswolds, înainte de declanșarea stării de urgență. Se pare că David Beckham ar fi început să se simtă rău abia în Miami, iar ulterior Victoria ar fi avut și ea simptomele de Covid-19. Ulterior, cei doi și-au făcut testele, care au ieșit pozitive. 

O sursă a declarat pentru The Sun faptul că „David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria și familia au zburat pentru a-l susține.”

Ei au zburat înapoi la Londra, de unde s-au dus la proprietatea lor din Cotswolds, pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. David și Victoria Beckham au organizat pentru Brooklyn o petrecere fastuoasă, la care a cântat rapper-ul Stormzy, dar au participat și alte celebrități, precum Emma Bunton.

Aceeași sursă a adăugat că ei au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor înainte de a face o scurtă călătorie în Miami. Când s-au întors, „David a început să se simtă rău și Victoria a avut dureri în gât și temperatură ridicată. Între timp, mai mulți din echipa lor, inclusiv șoferi, bodyguarzi și asistenți s-au îmbolnăvit – câțiva dintre ei foarte grav. Victoria a intrat într-adevăr în panică și întreaga familie a intrat în carantină timp de două săptămâni. A fost îngrijorată că ar putea fi persoane super virale și a făcut tot ce a putut pentru a reduce la minimum orice risc care ar fi putut apărea. Era complet panicată. Au fost câteva săptămâni grele.”

După ce s-au recuperat, David, Victoria și persoanele din echipa lor și-au făcut controale în mod regulat. David și Victoria Beckham și-ar fi făcut și teste pentru anticorpi, înainte de a pleca în vacanță în Grecia și Italia.

David și Victoria Beckham și-au petrecut carantina în conacul lor. Reprezentanții celor doi au refuzat să comenteze atunci când au fost contactați de MailOnline.

David și Victoria Beckham și-au arătat susținerea față de medicii din prima linie care luptă împotriva pandemiei de coronavirus. Cei doi s-au alăturat inițiativei Clap for Carers, iar Victoria a vorbit într-un live pe Instagram cu două echipe de medici de la National Health Service. De asemenea, ea a donat și 25% din vânzări către băncile de alimente pentru a-i ajuta pe cei afectați de pandemie.

Citește și
În copilărie, fiica lui Ethan Hawke a fost dată afară de la școală pentru că nu putea să citească

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people