Fotografie rară cu David Beckham și toți cei 3 băieți ai săi

Familia Beckham se află în vacanță în Grecia, iar David Beckham a ținut să publice o fotografie cu el și fiii săi.

Fotografie rară cu David Beckham și toți cei 3 băieți ai săi

David Beckham le-a împărtășit fanilor zilele acestea o fotografie rară în care apare alături de cei 3 fii ai săi – Brooklyn, Romeo și Cruz – în timp ce luau cina în Grecia, acolo unde toată familia se află în vacanță.

Chiar dacă celebrul fotbalist postează frecvent fotografii cu băieții lui, care par să semene mai mult cu el pe zi ce trece, trebuie să recunoaștem că nu întotdeauna avem ocazia de a-i admira pe toți în același cadru – mai ales cu o frumoasă vilă grecească în spate.

„Băieții mei”, a adăugat Beckham simplu, în descriere, alături de trei inimi negre; iar după hashtagul #HarperSeven, ne dăm seama că fiica acestuia în vârstă de 9 ani e autoarea fotografiei de colecție.

 

View this post on Instagram

 

My boys ♥️♥️♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham @victoriabeckham #HarperSeven

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Atât David cât și Victoria Beckham îi țin la curent pe urmăritorii lor în timpul vacanței din Grecia – tot pe Instagram au postat și o fotografie cu David și mama lui, în fața unui superb apus de soare.

E clar că familia Beckham profită din plin de cele câteva momente de liniște odată cu relaxarea restricțiilor de călătorie în majoritatea zonelor – pe lângă vacanța curentă, aceștia și-au petrecut o parte din timp în Italia luna trecută, însoțiți și de logodnica lui Brooklyn, Nicola Peltz.

Ei s-au întors după aceea la casa lor din Cotswolds și la rutina de zi cu zi – sau, după cum chiar Victoria Beckham o descrie: la haosul lor de familie. Într-un interviu cu Jimmy Kimmel din noiembrie anul trecut, aceasta glumea pe seama atmosferei de acasă: „Am atâția copii. Foarte mulți copii. Nu știu cât e despre a fi părinte, cât despre cum controlezi o turmă în momentele alea.”

Victoria nu se referea doar la copiii săi cu David Beckham – „Toți cei 4 copii vin cu prietenii lor acasă”, explică vedeta. „Când venim și noi la finalul zilei, mereu sunt o grămadă de copii. Și principalul scop e să te asiguri că nu iau nimic și că tablourile sunt încă pe pereți”, mărturisea aceasta râzând.

Citește și:
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în secret? Ce indiciu a oferit Victoria Beckham

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people