David Beckham a sărbătorit cei 21 de ani de căsnicie cu Victoria Beckham transmițând un mesaj emoționant

David Beckham și soția sa, Victoria, și-au transmis niște mesaje emoționante în social media cu ocazia aniversării a 21 de ani de la căsătorie.

David Beckham a sărbătorit cei 21 de ani de căsnicie cu Victoria Beckham transmițând un mesaj emoționant

Sâmbata asta, cuplul David și Victoria Beckham a sărbătorit 21 de ani de la căsătorie și a marcat acest moment pe Instagram, unde cei doi au postat două clipuri video cu fotografii care nu au mai fost publice până acum și două mesaje emoționante. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1998 printr-o ceremonie fastuoasă la castelul Luttrellstown din Irlanda.

David Beckham amintește în postarea sa momentul în care a cunoscut-o pe viitoarea sa soție. „Ei bine, acum vreo 23 de ani eram într-o cameră, alături de Gary Neville, iar trupa Spice Girls era la televizor. M-am întors spre el și i-am zis: Îmi place fata în costumul ăla negru. Cine ar fi putut să creadă atunci că vom aniversa 21 de ani de căsătorie și vom avea împreună patru copii perfecți și frumoși. Vă mulțumesc și la mulți ani! Vă iubesc!”, a scris fotbalistul. Iar coloana sonoră a fost asigurată de piesa Say You’ll Be There de la Spice Girls.

Victoria Beckham a postat și ea un video emoționant, care are ca fundal sonor melodia Something About The Way You Look Tonight, interpretată de Elton John. Mesajul ei a fost: „Să avem o aniversare fericită, David Beckham! Nu pot să cred că au trecut 21 de ani de când am spus amândoi Da! în fața stării civile. Avem patru copii, patru câini și râdem foarte mult! Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”

Și Brooklyn Beckham, unul dintre cei patru copii ai cuplului, le-a transmis niște urări cu ocazia acestei aniversări: „Aniversare fericită pentru mama și tata! Vă iubesc foarte mult!”.

Se pare că și pentru Victoria a fost vorba de dragoste la prima vedere în ceea ce îl privește pe David Beckham, după cum a mărturisit aceasta într-un text publicat în 2017 de ediția britanică a revistei Vogue.

Citește și:
Imagini inedite cu Alina-Maria Binder, soția fostului principe Nicolae, însărcinată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video