Imagini inedite cu Alina-Maria Binder, soția fostului principe Nicolae, însărcinată

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder vor deveni părinți pentru prima dată și au anunțat acest lucru în urmă cu o lună printr-un mesaj emoționant.

Imagini inedite cu Alina-Maria Binder, soția fostului principe Nicolae, însărcinată

Fostul principe Nicolae și soția lui, Alina-Maria Binder, vor deveni părinți pentru prima dată. Însărcinată în 5 luni, Alina-Maria a dezvăluit câteva imagini inedite alături de soțul său dintr-un lan de lavandă. 

„Sărbătorim viața, natura într-un câmp de lavandă de vis”, a scris Alina-Maria Binder pe Instagram.

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder au anunțat că vor deveni părinți pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului. „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, conform comunicatului de presă transmis de fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, și Alina-Maria Binder s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018 în Sinaia. Slujba a avut loc la biserica Sf. Ilie din Sinaia și a putut fi urmărită pe un ecran amplasat în fața bisericii. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017, în Anglia.

Fostul principe Nicolae a cerut-o în căsătorie pe Alina-Maria Binder în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Cornwall, în 2017. „Alina este o persoană foarte specială pentru mine și îmi doresc ca împreună să pășim într-un nou și asumat capitol al vieții noastre… De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moștenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreună”, scria Nicolae Medforth-Mills la vremea respectivă pe Facebook.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au un nepot preferat și nu este persoana la care te aștepți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people