Dani Oțil, replici aprinse cu soția lui, Gabriela Prisăcariu: „Am fost la un pas de divorț”

Dani Oțil a povestit un moment tensionat dintre el și soția sa, Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil, replici aprinse cu soția lui, Gabriela Prisăcariu: „Am fost la un pas de divorț”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, care nu se sfiesc niciodată să se tachineze în public. Prezentatorul TV de la Antena 1 nu ezită să „dea din casă” detalii ce țin de familia lor, iar de această dată a povestit un moment mai tensionat între el și partenera lui.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar anul trecut și-au unit destinele pentru totdeauna. De asemenea, venirea pe lume a fiului lor le-a făcut viața și mai frumoasă, iar împreună formează o familie superbă. Cu toate acestea, ca în orice cuplu, există și discuții mai aprinse, iar Dani a povestit o astfel de situație care s-a întâmplat recent.

Dani Oțil, detalii din relația cu Gabriela Prisăcariu

Potrivit spuselor sale, el și Gabriela „au fost la un pas de divorț”. Discuția lor a pornit de la un serial pe care l-au urmărit împreună, însă opiniile erau cu totul diferite. Cu toate acestea, punctul culminant al discuției a venit când modelul i-a pus o întrebare soțului ei, iar adevărul „l-a costat”, a spus Dani Oțil.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ‘Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată’, iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția”, a declarat Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Prin urmare, într-o notă de amuzament, specifică prezentatorului TV, acesta i-a sfătuit pe bărbați să evite întrebările „capcană” atunci când sunt cu partenerele lor și a sugerat că uneori acestea pot duce în situații fără scăpare.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit secretul unui ten luminos și lipsit de imperfecțiuni: „Nu îmi lipsește niciodată'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people