Gabriela Prisăcariu, decizie radicală în urma criticilor primite pe social media

Gabriela Prisăcariu a răbufnit pe rețelele de socializare din cauza criticilor pe care le primește de la internauți.

Gabriela Prisăcariu, decizie radicală în urma criticilor primite pe social media

Gabriela Prisăcariu a fost indignată pe rețelele de socializare, după ce a primit critici pentru modul în care își crește copilul. Soția luiDani Oțila recționat pe contul ei de Instagram și a susținut că nu vrea să mai posteze nimic public legat de fiul ei.

Gabriela Prisăcariu, indignată de internauți

În ultimele zile, modelul a primit mai multe critici după ce a spus că îi dă fiului ei să mănânce anumite alimente, pe care unele mame le consideră nepotrivite la această vârstă.Gabriela Prisăcariule-a dat replica internauților și le-a transmis că fiecare părinte ia propriile decizii pentru copilul lui, motiv pentru care nu mai acceptă „sfaturi” din partea urmăritorilor.

„Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nuci, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie”, a spus Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Soția lui Dani Oțil a luat o decizie radicală

Soția lui Dani Oțil și-a arătat deranjul în fața persoanelor care îi trimit mesaje despre copilul ei, fără a avea o opinie bazată pe argumente medicale. Așa cum a precizat și ea, tot ceea ce ține de alimentația fiului ei, dar și modul de creștere, este discutat cu mediul pediatru. Modelula ținut să clarifice situația, spunând că nu l-a pus deloc în pericol pe cel mic, iar alimentele pe care el le consumă nu îi sunt dăunătoare.

Prin urmare, Gabriela Prisăcariu a luat decizia de a nu mai împărtăși cu urmăritorii detalii despre copilul ei pentru a evita mesajele deranjante și criticile de pe internet. Ba mai mult, modelul a fost enervată și pentru faptul că oamenii o critică și când nu își postează bebelușul pe rețelele de socializare.

„Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine, voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește, dar mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el, sau ce mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el”, a precizat Gabriela Prisăcariu.

Citește și:
Decizia importantă luată de CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Ne e greu să facem pasul ăsta'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people