Dani Oțil, mărturisiri neașteptate despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată

Dani Oțil a luat pe toată lumea prin surprindere cu mărturisirile pe care le-a făcut despre cum i s-a schimbat viața de când are un copil.

Dani Oțil, mărturisiri neașteptate despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit părinți pe 10 septembrie 2021. Modelul a născut un băiețel prin cezariană, iar proaspăta mamă a făcut la acea vreme declarații sumare despre starea sa de sănătate, dar și despre cum se simțea fiul ei imediat după naștere, specificând că nu își dorește să dea foarte multe detalii despre lucruri intime.

Recent, Dani Oțil și-a luat prin surprindere fanii cu mărturirisile pe care le-a făcut. În emisiunea pe care o prezintă la Antena 1 cu Răzvan Simion, Dani Oțil a povestit că i s-a schimbat viața după ce a devenit tată. „E bine în emisiune să nu vorbim despre lucrurile personale, mi-a zis și un coleg că cică „toată ziua vorbești despre bebeluși.” Păi despre ce să vorbesc, că la fotbal n-am mai ajuns. Vine un moment în viața oricărui bărbat în care trebuie să anuleze lucruri și trebuie să găsească motive. Că dacă spui pe grup că nu mergi că plânge ăsta micul, toți o să scrie „fraierul” și atunci am tot felul de… (…) Pot să mimez incendii, dau drumul la alarmă: „bă, nu pot, mi-a pornit alarma de incendiu.” Deci, dacă aveți scuze noi, că na… îmi trebuie, mi-a ajuns cuțitul la os”, a declarat Dani Oțil.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, și-au botezat fiul pe 24 octombrie, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului. Cei doiau ales ca Laura Dumitru și Homan Tandi Jono să fie cei care l-au creștinat pe Luca Tiago, după cum a anunțat proaspăta mămică pe Instagram. Ea a postat o imagine cu nașii, așa le-a și mulțumit.

Pentru eveniment, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales ținute simple – Oțil a purtat un costum albastru, iar soția sa – unul roșu.

Creștinarea fiului lor, Luca Tiago, a fost celebrată în restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București printr-o petrecere la care au luat parte doar familia, nașii și cei mai apropiați prieteni. Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Raluka, care a cântat câteva piese. La eveniment au fost prezenți și Răzvan Simion și partenera lui, Daliana Răducan. 

Citește și:
Prin ce experiență neplăcută a trecut Andreea Bănică pe aeroportul din Egipt

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people