Cum arată părinții lui Dani Oțil? Gabriela Prisăcariu le-a arătat fanilor o imagine cu familia extinsă

Părinții lui Dani Oțil, Dorina și Marian Oțil, au fost prezențe discrete în viața celebrului lor fiu. Recent, cei doi au participat la botezul nepotului lor.

Părinții lui Dani Oțil au rămas prezențe discrete în viața fiului lor, deși acesta este permanent la TV și în paginile ziarelor. Însă cei doi și-au făcut apariția, cum era de așteptat, la botezul nepotului lor, Luca Tiago, și astfel a și apărut o imagine inedită cu ei, postată pe rețelele sociale de nora lor, Gabriela Prisăcariu Oțil. Modelul și-a documentat sarcina pe pagina sa de Instagram, iar acum le împărtășește fanilor felurite detalii legate de modalitatea prin care a ales să își crească fiul.

Ce se știe despre părinții lui Dani Oțil este faptul că aceștia locuiesc în continuare la Reșița, unde au lucrat în cadrul administrației fiscale locale. Oțil a vorbit în mai multe rânduri despre faptul că are o relație extrem de apropiată cu mama lui. „Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în acelaşi pat cu mama până pe la 15 ani şi nu prea adormeam decât dacă o ţineam de lobul urechii”, povestea acesta cu mândrie, în urmă cu ceva timp.

Acum, prezentatorul Antena 1 este foarte mândru că le-a oferit părinților încă un motiv de bucurie – un nepot. Luca Tiago a venit pe lume pe 10 septembrie, prin cezariană, după cum a povestit succint mama lui. Botezul micuțului a avut loc pe 24 octombrie la localul The Grill, deținut de Oțil, și a fost un eveniment discret, la care au participat doar apropiații și familia. Nașii de botez ai lui Luca sunt Laura Dumitru și Homan TandiJono. Atmosfera de la botez a fost întreținută de Raluka, care a cântat câteva piese, spre încântarea invitaților, iar cei doi proaspeți părinți și-au făcut apariția îmbrăcați în costume formate din blazere și pantaloni – Oțil a purtat un costum albastru, în vreme ce Gabriela Prisăcariu a ales un ansamblu roșu intens.

Citește și:
Lorelei și Zarug, dezvăluiri despre peripețiile de la Asia Express: „N-ai cum să nu izbucnești'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people