Lorelei și Zarug, dezvăluiri despre peripețiile de la Asia Express: „N-ai cum să nu izbucnești”

Lorelei și Zarug au părăsit competiția Asia Express, dar au ajuns să fie prieteni după marea aventură. Ce au povestit cei doi despre experiența concursului?

Lorelei și Zarug, dezvăluiri despre peripețiile de la Asia Express: „N-ai cum să nu izbucnești”

Lorelei și Zarug au constituit una dintre cele mai simpatice și mai populare echipe din acest sezon Asia Express. Deși au fost eliminați, aceștia au stârnit simpatie printre ceilalți concurenți, cu firile lor joviale, dar au și devenit unii dintre preferații publicului emisiunii. Cei doi coechipieri au acordat recent un interviu în care și-au detaliat peripețiile și au povestit cum au ajuns să facă echipă pentru concursul difuzat de Antena 1.

Lorelei și Zarug fuseseră eliminați încă din ediția difuzată pe 20 octombrie, părăsind competiția după cea de-a cincea etapă, ultima de pe teritoriul Turciei. Nominalizați pentru a pleca din competiție, prin votul celorlalți concurenți, au fost Patrizia Paglieri și Francesco, Lidia Buble și sora sa, Estera, și echipa formată din veselii Zarug și Lorelei Bratu.

Cei doi au povestit acum, invitați la Observator, cu aceeași onestitate care i-a făcut populari în competiție, că au început concursul fără a fi prieteni. Se cunoșteau din cercurile mondene din București, frecventate de amândoi, Lorelei Bratu fiind creatoare de conținut, iar Mihai Dan Zarug – designer vestimentar care, recent, și-a lansat cariera artistică, susținând câteva performance-uri, spectacole la granița dintre concert și teatru. Însă Lorelei și Zarug nu erau propriu-zis prieteni sau măcar apropiați, lucru care a condus la o dinamică diferită între ei, față de celelalte echipe.

„Am stabilit cumva pentru că nu aveam neapărat o relație de prietenie, noi am stabilit că mergem acolo, suntem noi doi și suntem o familie. Am zis că orice s-ar întâmpla nu o să ne certăm și nu o să dăm vina unul pe celălalt. Era important pentru mine, dar și pentru el să știm care sunt mecanismele, adică cu siguranță n-ai cum să nu izbucnești sau să nu reacționezi cumva acolo”, a declarat Lorelei în interviul acordat pentru Antena 1.

„Cred că a fost simpatic faptul că nu ne cunoșteam foarte bine, ne-a și cenzurat oarecum, în sensul în care ești mai reținut față de un om care nu îți datorează nimic în viața asta”, a spus și Zarug despre partenera sa.

Lorelei și Zarug au povestit că au fost impresionați de generozitatea oamenilor din Turcia care i-au găzduit și i-au invitat la masă, dar și că s-au bucurat din plin de experiența trăită, mărturisind că au abordat întreaga aventură ca pe o etapă a vieților lor, și nu neapărat ca pe o competiție care trebuia câștigată cu orice preț.

Citește și:
Soții Natanticu, criticați dur de fanii Asia Express pentru comportamentul față de surorile Buble

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people