Soții Natanticu, criticați dur de fanii Asia Express pentru comportamentul față de surorile Buble

Eliza și Cosmin Natanticu sunt aspru criticați pe rețelele de socializare pentru modul în care s-au comportat la probele Asia Express.

Soții Natanticu, criticați dur de fanii Asia Express pentru comportamentul față de surorile Buble

Eliza și Cosmin Natanticu sunt aspru criticați pe rețelele de socializare pentru modul în care s-au comportat la probele Asia Express, în special cea în care au concurat împotriva surorilor Buble.

Competiția Asia Express devine din ce în ce mai solicitantă, în special din punct de vedere fizic, iar acest lucru se poate observa cu fiecare episod al show-ului difuzat de Antena 1.

Lidia și Estera Buble au ajuns să concureze împotriva cuplului format din Eliza și Cosmin Natanticu, iar strategia de joc a celor doi soți a stârnit un val de comentarii în online, dar și în timpul filmărilor, surorile Buble arâtându-se vizibil deranjate de comportamentul soților Natanticu.

Chiar dacă au câștigat proba Lidia și Estera s-au arătat deranjate de metodele violente ale Elizei de a juca. „Voi nu vedeți că ați început din prima cu brutalitate, cu urlat, cu smuls poarta. (…)A fost vorba despre violența asta fizică și neașteptată”, a spus Lidia Buble.

„Am luptat pentru amuleta asta și mă bucur că am câștigat-o, dar nu m-am putut bucura din plin. Măcar știm cu ce avem de-a face și la ce mod trebuie să jucăm cu ei”, a completat și Estera Buble.

Soții Natanticu au considerat însă că metoda lor de joc a fost una corectă, chiar dacă le-a deranjat pe surorile Buble. „Estera a luat o atitudine de supărată, ca și cum cine știe ce nedreptat i-am făcut eu ei. În acest joc nu există reguli, există reguli pe care nu le-am încălcat”, a declarat Eliza Natanticu.

Difuzarea episodului cu această confruntare a dus la un mare val de critici pe rețelele de socializare, fanii show-ului fiind destul de vehemenți cu privire la comportamentul soților Natanticu.

„Cei mai serpi din tot concursul!!! Fairplay 0!!”, „Ați cam dat-o in bara….. v-ați făcut rivali : 3 echipe ! Patricia, Trandafira, Bebelinele”, „Ați jucat foarte urat aceasta amuletă”, „De fairplay nu cred că ați auzit. Urâtă atitudine. Stricați tot farmecul emisiunii.”, „Urat din partea voastră!!!: sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani pe conturile de Instagram ale celor doi.

Citește și:
Cristina Ich, imagine inedită alături de Alexandru Pițurcă și fiul lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people