Dana Rogoz și-a retras fiica de la creșă. Care a fost motivul?

Dana Rogoz și-a retras fiica în vârstă de doar un an și 4 luni de la creșă, pentru moment. Actrița a detaliat motivele alegerii pe contul său de Facebook.

Dana Rogoz și-a retras fiica de la creșă. Care a fost motivul?

Dana Rogoz și-a retras fiica de la creșă, la scurt timp după ce anunțase, la începutul lunii octombrie, că a început să o ducă acolo. Acum, actrița a și detaliat pe rețelele sociale motivul pentru care a ales să facă asta, cu toate că nu are bonă și nu știe, momentan, cum se va descurca cu angajamentele profesionale și cu un copil care este în permanență acasă.

Anunțul că Dana Rogoz și-a restras fiica de la creșă a venit chiar de la aceasta, alături de o serie de explicații. Actrița a declarat că etapa în care se află România în acest moment, traversând un al patrulea val foarte violent al pandemiei, care a umplut spitalele, a determinat-o să își schimbe planurile. „Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom sta acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt. Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri. Suntem vaccinați, dar în ultima perioadă am preferat să comandăm mâncare acasă decât să ne oprim la câte un restaurant”.

„Nu pot renunta la jobul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar totuși încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul ăsta necesare. Mesajul ăsta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei.„, a mai motivat Rogoz decizia.

Dana Rogoz și-a retras fiica de la creșă după ce, recent, mărturisise în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ProTV că a fost exclusă de pe un grup de părinți, din cauza stricteții cu care își dorește să fie respectate măsurile de protecție împotriva coronavirusului. „Am impresia că au făcut un grup paralel. Asta e, pot să duc. Am suficiente grupuri pe care sunt bine primită”, declara ea.

Citește și:
Deea Codrea a născut în apă, fără medicamente sau anestezie. Cum îl cheamă pe fiul ei?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people