Cum se simte Andreea Ibacka, cu doar câteva zile înainte de a naște: „Destule nopți în care respir greu”

Andreea Ibacka este însărcinată în luna a noua și se așteaptă să nască oricând.

Cum se simte Andreea Ibacka, cu doar câteva zile înainte de a naște: „Destule nopți în care respir greu”

Andreea Ibacka este însărcinată în luna a noua și se așteaptă să nască oricând. Vedeta TV a fost protagonista unei ședințe foto emoționante în care apare alături de fiica ei și a lui Cabral, Namiko.

Postând imaginile pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka le-a mărturisit fanilor și cum se simte cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă pentru a doua oară și care sunt problemele cu care se confruntă.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil.
Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. 🤰💙 Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka în descrierea imaginilor pe care le poți vedea și tu mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Cel mai recent, Andreea Ibacka a făcut o întreagă regie pentru a-i transmite soțului său sexul viitorului lor copil, deși Cabral insistase că nu își dorește să afle înainte de nașterea acestuia. În cele din urmă, actrița i-a dezvăluit că va avea un băiețel, și a și filmat reacția, pe care a postat-o ulterior pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Într-un interviu pentru revista Unica, Andreea și Cabral Ibacka au vorbit cu entuziasm despre cum se pregătesc pentru acest moment special. Actrița a povestit că până acum, cel puțin, nu își face foarte multe griji. „Cu mintea „odihnită” de acum îmi dau seamă că primele patru-șase luni cu bebe sunt chiar lejere, de încălzire. Deși pe moment – la primul copil fiind – aproape toți avem senzația că fizic nu poate fi vreodată mai greu de atât. Îmi mai dau deci un răgaz până să-mi fac griji.”

Cabral Ibacka a povestit și el despre cum se așteaptă să fie această nouă etapă din viața lui. „Mai haos de cum e acum n-are cum să fie. O să mai vină un plus de gălăgie, desigur, dar nu că acum ar fi ca la bibliotecă…”, a declarat Cabral pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Kira Hagi are motive să sărbătorească: încă o reușită profesională pentru fiica marelui fotbalist

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people