Andreea Ibacka a făcut un gest riscant, în a noua lună de sarcină. Cabral a rămas uimit

Andreea Ibacka a făcut un gest riscant, aflată în a noua lună de sarcină. Deși vedeta nu a pățit nimic, soțul ei, Cabral, care a aflat de acțiunea Andreei din vecini, a rămas înmărmurit!

Andreea Ibacka a făcut un gest riscant, în a noua lună de sarcină. Cabral a rămas uimit

Andreea Ibacka a făcut un gest riscant pentru situația în care se află. Vedeta TV este însărcinată în luna a noua și se așteaptă să nască oricând, însă a trecut la acțiune atunci când s-a văzut pusă într-o situație neprevăzută, pe care a știut că trebuie să o rezolve. Mai exact, a sărit un gard la vecini.

Cabral, partenerul de viață al actriței, cu care aceasta mai are încă un copil, pe Namiko, a aflat că Andreea Ibacka a făcut gestul riscant chiar de la vecini. El este și cel care a împărtășit pe rețelele de socializare năzbâtia făcută de soția sa.

„- Bă! Soția ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.
Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…
– Ce face?!?!
– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…
Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr.
– Alo?
– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?
– Ai sărit gardul?!??
– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!
Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce”

Cabral a primit o mulțime de reacții de uimire când fanii săi de pe rețeaua socială au aflat că Andreea Ibacka a făcut una ca asta, însă prezentatorul a părut mai degrabă să se amuze de întâmplare. Formând de mulți ani unul dintre cele mai stabile și simpatice cupluri din showbiz-ul local, cei doi sunt obișnuiți să se surprindă reciproc cu tot felul de farse.

Cel mai recent, Andreea Ibacka a făcut o întreagă regie pentru a-i transmite soțului său sexul viitorului lor copil, deși Cabral insistase că nu își dorește să afle înainte de nașterea acestuia. În cele din urmă, actrița i-a dezvăluit că va avea un băiețel, și a și filmat reacția, pe care a postat-o ulterior pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Citește și:
Kira Hagi are motive să sărbătorească: încă o reușită profesională pentru fiica marelui fotbalist

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people