Cum se înțeleg Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, și Costin Craioveanu după ce au divorțat, iar pictorul s-a recăsătorit

Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, și pictorul Costin Craioveanu au divorțat în luna octombrie a anului trecut.

Cum se înțeleg Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, și Costin Craioveanu după ce au divorțat, iar pictorul s-a recăsătorit

Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, și pictorul Costin Craioveanu au semnat la începutul lunii octombrie 2022 actele de divorț, după 18 ani de căsătorie. Cei doi au împreună doi copii, Leon, în vârstă de 16 ani, și Leia, în vârstă de 13 ani.

Într-un interviu acordat recent, pictorul Costin Craioveanu a vorbit despre relația pe care o are acum cu fosta sa soție.

„Acum sunt cu copiii pentru că ei încă sunt în vacanță. Dacă sunt fericit mă întrebi?! Cu Dumnezeu înainte. Oamenii buni au parte în viață doar de lucruri bune. Ce sa fac, viața este scurtă și trebuie să o trăim. Nu îmi doresc să vorbesc mai multe acum, pentru că aud copiii această discuție telefonică și nu vreau să îi afecteze deloc această separare între mine și Mihaela. Eu cu Mihaela suntem vecini. Stăm la două străzi distanță. Ne mai intersectăm uneori atunci când mergem la magazin și vorbim despre copii, cam atât nimic mai mult”, a mai spus Costin Craioveanu pentru Click!.

Anunțul că Mihaela Cernea a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 a fost confirmat de către cântăreață în luna martie a anului trecut și de atunci Costin Craioveanu a făcut numeroase declarații dure despre artistă. În urmă cu câteva luni, Mihaela Cernea a obținut un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu. Cântăreața a cerut ordinul pe data de 20 ianuarie 2022, însă drama domestică a devenit una de interes public atunci când bărbatul a încălcat ordinul, pe 30 ianuarie, aflându-se pe strada pe care locuiește fosta sa parteneră, unde a accidentat două mașini parcate.

Totodată, pictorul susținea că au intervenit și alte persoane în căsnicie lor, motiv pentru care povestea lor de dragoste s-a încheiat:

„Azi, 29 septembrie 2022… Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața… tot timpul voi avea grijă de ei”, anunța fostul soț al Mihaelei Cernea, potrivit Click.ro.

Costin Craioveanu s-a recăsătorit

Costin Craioveanu a luat pe toată lumea prin surprindere cu un anunț neașteptat. Fostul soț al Mihaelei Cernea a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care anunța căsătoria cu partenera sa, Ada, alături de care și-a unit destinele în prima zi din an.

Fostul partener de viață al artistei a declarat pe pagina sa de Instagram că și-a refăcut complet viața după divorțul care a avut loc în luna septembrie a anului 2022. Costin Craioveanu a declarat că el și Mihaela Cernea au decis să meargă pe drumuri complet diferite, împreună având și doi copii.

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântului Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați, cu momente frumoase de iubire și respect, cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi sclav la 2 stăpâni… Am ales acest drum, bun, prost, doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasă și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani!????”, a scris Costin Craioveanu pe Instagram, potrivit Spynews.

sursa: Instagram

Citește și:
Corina Caragea dezvăluie motivul pentru care nu vorbește despre viața ei amoroasă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people