Ce afacere conduce Mihaela Cernea de la Class, aflată în plin proces de divorț: „Am fost curajoasă să investesc”

Mihaela Cernea a intrat în lumea afacerilor, fiind în plin proces de divorț de pictorul Costin Craioveanu.

Ce afacere conduce Mihaela Cernea de la Class, aflată în plin proces de divorț: „Am fost curajoasă să investesc”

Mihaela Cernea de la trupa Class se află în plin proces de divorț de pictorul Costin Craioveanu. Cu toate acestea, artista nu s-a lăsat doborâtă de grijile de pe plan sentimental și a decis să se concentreze pe carieră. În prezent, vedeta conduce o afacere de succes și a făcut investiții majore într-un club din Capitală.

Cu ce se ocupă acum Mihaela Cernea

Mihaela este mamă a doi copii, Leon, în vârstă de 16 ani, şi Leia, de 13 ani, iar pe lângă responsabilitățile de familie și spectacolele alături de trupa ei, vedeta a intrat și în lumea afacerilor. În prezent, artista se ocupă de un club din Centrul Vechi al Capitalei, în care și-a investit banii după pandemie. Vedeta își dorea de ani buni să facă acest pas, iar acum se bucură din plin de visul ei,

„Am deschis un club, să vină toată lumea. E în Centrul Vechi, pe Lipscani. Punem muzică comercială, muzică care îți face piciorul să danseze. Așa le spun la toți DJ-ii pe care-i invit: nu puneți numai bubuieli, pune-ți ceva care te face să dansezi! Am fost curajoasă să investesc banii într-un club după pandemie, dar dacă nu riști, nu câștigi. E lume, nu mă plâng. Merge clubul!”, a declarat solista, pentru Click!

Trupa Class a fost înființată în 1995 și din ea au făcut parte frații Mihaela și Vlad Cernea, alături de Florin Cojocaru. De asemenea, din proiect a mai făcut parte și  Anca Badiu, până în anul 2006. 

Artista a depus actele de divorț

Mihaela Cernea a depus actele pentru divorțul de soțul ei, Costin Craioveanu, după 18 ani de căsnicie. Fosta solistă a trupei Class și pictorul au împreună doi copii. Artista a anunțat la începutul anului pentru Click! faptul că ea și artistul se despart, însă Costin Craioveanu nu ar fi dorit la acel moment separarea de partenera sa de viață.

Ulterior, acesta i-a transmis fostei sale soții un mesaj dur pe rețelele de socializare. Costin Craioveanu a făcut o postare pe pagina sa de Facebook către Mihaela Cernea, pe care a șters-o apoi.

„Cum să-i dați, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am ‘bătut’ în viața mea o familie. M-am ‘bătut’ cu niște țărănuși din Sălăjan care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveau amante și n-am vrut să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă.

„Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni… având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate… sau lor… P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu… restul e populație”, a scris Costin Craioveanu, pe Facebook, după care a șters mesajul

Citește și:
Simona Halep, surprinsă de un gest inedit al soțului ei. Ce a dezvăluit celebra sportivă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people