Cum a fost tratat Prințul Harry de către familia regală la înmormântarea Prințului Philip

Un expert regal a dezvăluit cum a fost întâmpinat Prințul Harry de către familia sa, atunci când s-au reîntâlnit pentru înmormântarea Prințului Philip.

Cum a fost tratat Prințul Harry de către familia regală la înmormântarea Prințului Philip

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie pe 11 aprilie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, care s-a stins din viață pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. Harry nu a fost însoțit de către soția sa, Meghan Markle. Aceasta nu a participat la înmormântarea Ducelui de Edinburgh pentru că medicul a sfătuit-o să nu călătorească, fiind acum însărcinată cu o fetiță.

Întoarcerea Prințului Harry în Marea Britanie pentru înmormântarea lui Philip a însemnat și prima sa vizită în țara natală din martie 2020. El a petrecut cinci zile în carantină în Nottingham Cottage, casa unde a cerut-o de soție pe Meghan în 2017, care se află la câțiva metri de apartamentul în care locuiesc Ducii de Cambridge.

La înmormântarea Prințului Philip, privirile au fost și asupra Prințului Harry, iar asta pentru că mulți erau curioși de modul în care Harry va fi primit de către familia sa, luând în considerare tensiunile existente din ultimii doi ani, precum și interviul exploziv acordat lui Oprah Winfrey, care a dat naștere unor controverse de proporții.
Conform New York Times, Prințul Harry a mers separat de fratele său, Prințul William, în timpul înmormântării televizate a Prințului Philip. Cu toate astea, cei doi au fost surprinși schimbând câteva vorbe.

Expertul regal Russell Myers a dezvăluit pentru talkRADIO faptul că Harry nu a fost primit chiar cu brațele deschise de familia sa. „Unii membrii ai familiei l-au tratat cu răceală și poate că asta l-a șocat oarecum”, a spus Myers.

Russell Myers a continuat să vorbească și despre planurile Prințului Harry de a reveni în Marea Britanie. Acesta ar urma să se întoarcă în luna iulie, pentru dezvelirea unei statui a mamei sale, regretata Prințesa Diana. Statuia a fost comandată în 2017, de către Prințul Harry și Prințul William și ar trebui instalată în Grădina Sunken pe data de 1 iulie 2021, atunci când Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.

Având în vedere tensiunile existente între Harry și fratele său, precum și modul în care s-au întâmplat lucrurile în timpul vizitei din Marea Britanie, mulți se întreabă dacă într-adevăr acesta se va întoarce în vară, așa cum ar fi planificat. „Mi s-a spus că încă este hotărât să vină. Cu siguranță, Kate și William îl vor întâmpina așa cum se cuvine dacă vrea să se întoarcă. Intenția lui Harry este să revină în Marea Britanie”, a adăugat Myers.

Citește și:
Căsnicia Prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura, susțin experții regali

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people