Cu ce se ocupă Andreea Bănică de când nu mai are concerte din cauza pandemiei

Pandemia i-a afectat foarte mult pe artiștii din România, iar Andreea Bănică nu face excepție.

Cu ce se ocupă Andreea Bănică de când nu mai are concerte din cauza pandemiei

Pandemia i-a afectat foarte mult pe artiștii din România din cauza numărului redus sau chiar inexistent de concerte și evenimente, iar Andreea Bănică nu face excepție.

Într-un interviu acordat impact.ro, artista a vorbit deschis despre cum s-a schimbat viața ei în ultimii ani și cum a fost nevoită să îți schimbe stilul de viață și să se reorienteze profesional.

„Tocmai m-a anunțat Lucian că am un concert la anul în iunie. Le luăm pentru anul viitor. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Uniii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea. Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca infleuncer da, îmi merge foarte bine. Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucuri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât”, a declarat Andreea Bănică pentru sursa mai sus menționată.

Recent, Andreea Bănică le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că s-a vaccinat anti-Covid cu doza trei, postând și o imagine din acel moment și a transmis un mesaj pentru care a fost apreciată de un număr considerabil de fani.

„Săptămâna asta am făcut a 3-a doza de vaccin. Am făcut prima doză imediat ce a fost posibil pentru că doar așa am simțit că mă pot proteja pe mine și pe cei dragi, iar acum am repetat, conform protocolului. Nu încerc să influențez sau să conving pe nimeni de nimic, este strict alegerea familiei noastre, dar mă întristează că și la acest capitol suntem codași la nivelul UE. 😔

Sănătate multă vă doresc și să dea Dumnezeu să depășim cât mai repede această perioadă pe care nu credeam că o vom trăi vreodată”, a scris Andreea Bănică în descrierea fotografiei pe care o poți vedea și tu mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Citește și:
Andreea Marin dezvăluie de ce nu se căsătorește cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people