Cu ce problemă s-a confruntat Irina Fodor chiar la debutul filmărilor la Asia Express

Irina Fodor, noua prezentatoare a reality show-ului Asia Express, s-a confruntat cu o situație neașteptată înainte de prima cursă a competiției.

Cu ce problemă s-a confruntat Irina Fodor chiar la debutul filmărilor la Asia Express

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Asia Express – Drumul Împăraților” au început deja, iar Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a avut parte de o situație complet neașteptată înainte de prima cursă. 

Irina Fodor le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram camera de hotel, dar le-a povestit și care a fost experiența neplăcută pe care a întâmpinat-o. „Bună dimineața! M-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva… Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire?! Dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă, care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel?”, a spus Irina Fodor.

Vedeta a ținut să mărturisească faptul că nu a fost pregătită și pentru situații de felul acesta. „@gina pistol, pentru situații din astea nu m-ai pregătit”, a adăugat Irina Fodor.

Irina Fodor a împărtășit cu fanii ei mai multe imagini din Turcia, acolo unde au loc filmările pentru Asia Express.

„Azi am fost tratată ca o prințesă. E și normal, doar suntem pe Drumul Împăraților!”, a scris Irina Fodor pe Facebook.

Irina Fodor a declarat că are anumite temeri în privința show-ului și a provocărilor care vor apărea pe parcurs, dar cu toate astea se simte pregătită să fie alături de concurenți și să îi susțină. „Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez”, mărturisea Irina Fodor.

Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, sunt cele 9 perechi dornice de aventura Asia Express. 

De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Citește și:
Cum a reacționat Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, la vestea că părinții ei vor mai avea un copil

Foto: Instagram Irina Fodor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people