Cu ce problemă de sănătate se confruntă Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021

Daniel Pavel este prezentatorul noului sezon Survivor România, o competiție intensă și plină de provocări difuzată pe Kanal D.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor România 2021, a dezvăluit într-o emisiune TV care este problema de sănătate cu care se confruntă, dezvăluind că afecțiunea a apărut chiar în timpul filmărilor la celebrul show.

Pentru Daniel Pavel timpul petrecut în Republica Dominicană, unde se filmează în această perioadă Survivor România 2021, a fost și este plin de provocări. Rolul de prezentator al emisiunii de succes de la Kanal D i-a adus și o problemă de sănătate.

Cei care urmăresc emisiunea au observat cu siguranță faptul că prezentatorul apare destul de des purtând ochelari de soare, însă acest gest este unul cu un motiv bineîntemeiat. Soarele puternic din Caraibe i-a afectat vederea, iar acum suferă de o afecțiune care se numește Surfers Eye sau Pterygium.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi”, a povestit Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, la Kanal D.

Potrivit specialiștilor, afecțiunea de care suferă Daniel Pavel nu este una foarte periculoasă, însă, dacă nu este tratată corespunzător, poate duce la probleme cu vederea pe termen lung.

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. El a fost ofițier în marina comercială și are o impresionantă carieră în radio și televiziune.

Daniel Pavel a prezentat emisiunea „Business On Air” de la Radio France International și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a mai fost redactor-șef al Penny FM, potrivit Kanal D.

Daniel Pavel a făcut și o serie de declarații cu privire la ipostaza de prezentator al celui de-al doilea sezon Survivor România. „Pentru mine, reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe.”

Citește și:
Alina Pușcău a anunțat că se căsătorește și face primele declarații despre logodnicul ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people