Cine este Jack Schlossberg, singurul nepot al fostului președinte John F. Kennedy

Jack Schlossberg este singurul nepot al lui John F. Kennedy și recent a intrat în atenția publicului în urma unui discurs la Convenţia Naţională Democrată.

Cine este Jack Schlossberg, singurul nepot al fostului președinte John F. Kennedy

Jack Schlossberg este singurul nepot al fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy. Tânărul în vârstă de 27 de ani a apărut recent alături de mama sa, Caroline Kennedy, într-o conferință virtuală pentru a-l susține pe candidatul Joe Biden la președinția SUA.

Jack Schlossberg a ținut să amintească faptul că „la aceste alegeri, viitorul nostru constă în vot. Pentru generația mea, va defini restul vieții noastre. Trebuie să vorbim despre schimbările climatice și să punem capăt nedreptății rasiale sistematice. Trebuie să facem sistemul de sănătate disponibil pentru toată lumea. Depinde de noi. Să îl alegem pe Joe Biden viitorul președinte al Statelor Unite.”

„Vremurile s-au schimbat, dar temele abordate de bunicul meu – curajul, solidaritatea și patriotismul – sunt la fel de importante și astăzi. Avem nevoie de un lider care să creadă că vor veni timpuri mai bune pentru America. Avem nevoie de Joe Biden”, a adăugat Jack Schlossberg.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Woo !! LFG !! An honor to be feat @demconvention #demconvention #biden2020 #lfg

O postare distribuită de Jack Schlossberg (@jackuno) pe

Persoanele care i-au urmărit discursul au remarcat asemănarea izbitoare dintre el și John F. Kennedy.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JFKs Grandchildren (@schlossbergsiblings) pe

Însă, există o asemănare foarte mare și între Jack Schlossberg și unchiul său, John F. Kennedy Jr, care a murit în 1999, când avea 38 de ani, iar Jack avea 6 ani. Asemenea unchiului său, și Jack scrie despre politică în publicații precum Washington Post, Time și Politico. Sora lui Jack, Tatiana Schlossberg, este reporter pentru The New York Times.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liz Tarducci (@liznyc66) pe

Jack Schlossberg a locuit în Japonia în timpul administrației Obama, iar mama sa, Caroline Kennedy, a fost ambasadoarea SUA în Japonia în acea vreme. În 2015, Jack a absolvit Universitatea Yale, având o diplomă în istorie japoneză. În 2017 a intrat la Harvard Law School, iar în 2018 a început cursurile și la Harvard Business School. În clasa a VIII-a, Jack a fondat și o organizație non-profit, RelightNY, prin care oferă becuri eficiente din punct de vedere energetic familiilor cu venituri mici din jurul New York-ului, conștientizând importanța mediului.

De asemenea, în 2018 el a debutat și în actorie, mai exact în sezonul opt al serialului Blue Bloods.

Citește și:
Un nou moment stânjenitor între Melania și Donald Trump, surprins de camerele video

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people