Scrisoarea de dragoste pe care Jackie Kennedy i-a trimis-o lui John F. Kennedy conține detalii rare despre căsnicia lor

Cele trei pagini scrise de Jackie Kennedy și adresate soțului ei, JFK, vor fi scoase la licitație săptămâna aceasta. Scrisoarea conține detalii rare despre căsnicia lor.

Scrisoarea de dragoste pe care Jackie Kennedy i-a trimis-o lui John F. Kennedy conține detalii rare despre căsnicia lor

John și Jackie Kennedy au avut una dintre cele mai complicate căsnicii din istorie, iar săptămâna aceasta o scrisoarea de dragoste ne arată detalii din relația lor „atipică”.

Biletul conține trei pagini și a fost scris în perioada 1957 sau 1958, pe când Kennedy era un senator junior în Massachusetts, și va fi licitat printre alte obiecte valoroase care i-au aparținut fostului președinte.

„Nu mă pot abține ca atunci când sunt departe de tine să scriu scrisori rigide – îmi este greu să comunic – ceva ce tu faci atât de frumos. Știu că toată lumea spune că persoanele căsătorite nu ar trebui să se despartă niciodată – dar cred că este un lucru bun atunci când suntem departe unul de celălalt pentru că realizăm atât de multe. Suntem atât de diferiți„.

Jackie este sinceră în privința faptului că mariajul lor nu este așa cum și-a imaginat niciunul dintre ei. „Ești un soț atipic – iar acest lucru crește într-un fel sau altul în fiecare an de când suntem căsătoriți – deci nu ar trebui să fii surprins să ai o soție atipică – fiecare dintre noi ne-am fi simțit atât de singuri cu un partener normal. Nu pot scrie ce simt pentru tine, dar îți voi demonstra atunci când suntem împreună„.

Jackie a continuat prin a scrie despre fiica lor, Caroline, care s-a născut în 1957 după o serie de sarcini dificile. (Potrivit New York Times, Jackie a pierdut o sarcină în 1955, iar în 1956 a născut un copil mort). „Trebuie să fie 5 ani și cel puțin un copil pe care îl iubim amândoi. Cu toată dragostea mea, Jackie”.

RR Auctions estimează că prețul scrisorii va începe de la 20.000 de dolari. Printre obiectele incluse în licitație se numără mai multe fotografii nedezvăluite până în prezent ale lui Jackie, puloverul de la Harvard al lui JFK și notițele președintelui din 21 noimebrie 1063, ziua dinainte să fie asasinat.

Licitație este în proces de desfășurare și se va încheia pe 7 noiembrie.

Citește și:
Lucrul neobisnuit pe care il facea Jackie Kennedy cu pantofii ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people