Cine ar fi noii concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Nume noi au fost vehiculate pentru participarea la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ce va fi difuzată la PRO TV.

Cine ar fi noii concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Se vehiculează nume noi din showbiz-ul autohton care ar participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzată de PRO TV. Potrivit Fanatik, după ce Theo Rose ar fi fost eliminată din lista participanților, o artistă foarte cunoscută și un fotomodel de la noi ar apărea în noul show.

După ce s-au încheiat filmările de la Survivor România, una dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului TV, noul show „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” promite să aibă cel puțin același succes. S-a vorbit deja despre primii participanți ai show-ului, iar Fanatik notează două nume noi. Lidia Buble și Ioana Filimon ar fi noile concurente din show-ul de la PRO TV.

Cine ar fi noile vedete de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Show-ul va fi filmat în Republica Dominicană, țară care a găzduit timp de 5 luni și marea competiție Survivor România, iar filmările ar fi început deja. Astfel, pe lângă Alexandra Ungureanu, care nu a oferit o confirmare clară totuși, se pare că Lidia Buble și Ioana Filimon s-ar alătura aventurii din Dominicană. Contactată de Fanatik, artista nu a oferit foarte multe informații despre participarea ei la emisiune.

Potrivit aceleiași surse, și Theo Rose ar fi trebuit să ia parte la proiect. Cu toate acestea, cântăreața se pregătește pentru începerea filmărilor unei alte emisiuni la același post de televiziune, „Vocea României.” Întrebată dacă ar fi vrut să plece cu Theo Rose în Republica Dominicană, Alexandra Ungureanu a spus că „i-ar fi făcut plăcere.”

„Sună interesant. Nu știu ce să zic. Mi-ar face plăcere să merg cu Theo Rose”, a spus Alexandra Ungureanu în urmă cu ceva timp pentru Fanatik.

Alexandra Ungureanu ar participa la Survivor?

De asemenea, Alexandra Ungureanu nu ar spune „nu” nici provocării dificile de la „Survivor România.” Cântăreața a declarat în urmă cu puțin timp că este un concurs mult mai greu decât și-ar imagina și nu știe cât de mult ar rezista în competiție.

„Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la Asia Express, dar am văzut că se poate… Îți trebuie foarte puține lucruri să reziști într-un astfel de concurs. La Survivor dacă aș participa? Nu știu cât aș rezista, că acolo se fac eliminări în fiecare săptămână, dar… cine știe? Trebuie să spun că sunt destul de rea de foame, dar cred că te obișnuiești cu greul. Aș putea să fac față. Mai am și eu unele probleme de sănătate. Nu știu ce mi-ar lipsi. Mie mi-ar face bine să dorm pe jos, având mici probleme cu spatele, deci asta nu ar fi o problemă. Cred că foamea ar fi principalul meu necaz. Dar cum eu aș vrea să slăbesc, ar fi concursul ideal pentru mine”, a mai spus de curând Alexandra Ungureanu Fanatik.

Citește și:
Jorge, declarații surprinzătoare despre momentele de infidelitate din căsnicia lui: „Am evoluat ca și cuplu'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people