Chrissy Teigen s-a pozat nud la o săptămână de la operația de endometrioză

Chrissy Teigen ne reamintește că trebuie să ne iubim și să ne acceptăm corpul exact așa cum este: cu imperfecțiuni, cu cicatrici, cu traume.

Chrissy Teigen s-a pozat nud la o săptămână de la operația de endometrioză

Chrissy Teigen a vorbit întotdeauna deschis despre problemele de sănătate pe care le-a avut sau despre schimbările prin care corpul său a trecut. În luna septembrie, vedeta a suferit o pierdere de sarcină într-o stare avansată, la 20 de săptămâni, făcând la momentul respectiv o postare în care vorbea despre eveniment, și care includea și imagini din timpul procedurii.

Recent, Teigen a suferit o nouă operație, de endometrioză, iar aceasta a avut loc chiar în săptămâna în care ar fi trebuit să vină pe lume fiul său, Jack. Așa cum ne-a obișnuit Chrissy a vorbit și de data aceasta despre afecțiunea de care suferă, dar și despre felul în care boala o face să se simtă. Declarațiile ei au fost tulburătore. „Chiar simt lovituri în abdomen, dar nu e o fantomă. Mâine am operația de endometrioză… dar senzația de la menstruație pe care am avut-o luna asta se simte ca loviturile unui copil.” Aceasta chiar le-a arătat fanilor și un material video din care se observă mișcarea abdomenului. „Uitați-vă la asta. O să mă prefac că este el, spunând Bună! – nu se termină niciodată.”

La doar o săptămână de la operație, pe 14 februarie, de Valentine’s Day, Chrissy a postat o poză nud pe contul său de Instagram, alături de care a scris următorul mesaj: „La mulți ani de ziua îndrăgostiților. Iubește-te!”. Corpul vedetei a trecut prin multe intervenții în ultimul timp, iar în imagine i se pot vedea cicatricile rămase în urma îndepărtării implantului mamar. De asemenea, zona în care a suferit operația de endometrioaza este acoperită de bandaje.

Într-o postare pe  Twitter, Teigen a mărturisit că intervenția nu a fost una ușoară. „Toată burta e amorțită. O să fie amorțită pentru câteva zile. E greu să și tușești. Dar tot e mai bine decât contracțiile și durerile pe care endometrioza mi le provoca.”

Citește și:
Chrissy Teigen a scris un eseu emoționant despre pierderea de sarcină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people