Chrissy Teigen a scris un eseu emoționant despre pierderea de sarcină

Chrissy Teigen a scris un eseu emoționant prin intermediul căruia relatează pe larg experiența dramatică prin care a trecut.

Chrissy Teigen a scris un eseu emoționant despre pierderea de sarcină

La câteva săptămâni după ce Chrissy Teigen a spus public că a suferit o pierdere de sarcină, modelul a scris un eseu emoționant prin care le mulțumește celor care i-au fost alături și răspunde acuzațiilor conform cărora și-a expus prea mult experiența dramatică prin care a trecut.

Chrissy Teigen a fost internată în spital, acolo unde a primit mai multe transfuzii de sânge și i s-a descoperit separarea parțială a placentei. Ea ar fi ajuns la un acord prin care să i se facă o epidurală pentru a naște bebelușul. „Înainte am stat în pat mai mult de o lună, încercând să duc sarcina la 28 de săptămâni”, spune ea.

Chrissy și soțul său, John Legend, au sperat că lucrurile se vor îmbunătăți, însă au început să se înrăutățească. „După câteva nopți la spital, medicul meu mi-a spus exact ceea ce știam că urmează – venise momentul să îmi iau rămas-bun de la Jack. El pur și simplu nu avea cum să supraviețuiască. Mi-a spus că urmează ca momentul să aibă loc mâine dimineață. Chiar în timp ce scriu asta, simt din nou durerea.”

Chirssy a povestit că i-a cerut mamei sale și soțului ei să îi facă poze pentru a documenta întreaga experiență traumatizantă. „Îi cerusem mamei și lui John să facă poze, oricât de inconfortabil ar fi fost. John a ezitat să facă acele fotografii. Nu avea sens pentru el la acea vreme. Dar știam că trebuie să știu despre acest moment pentru totdeauna, în același mod în care aveam nevoie să-mi aduc aminte că ne sărutam la capătul culoarului, la fel cum aveam nevoie să-mi amintesc lacrimile noastre de bucurie după nașterea celorlalți doi copii.”

Sinceritatea cu care Chirssy Teigen și-a împărtășit povestea a fost lăudată de mulți, inclusiv de femei care au trecut prin experiențe similare. Însă, au fost și persoane care au criticat-o pentru faptul că s-a expus prea mult. „Nu pot să exprim în cuvinte cât de puțin îmi pasă că urăști acele fotografii. Am trăit acea experiență, am ales să o fac și, mai mult decât orice, aceste fotografii sunt pentru oamenii care au trăit asta sau sunt suficient de curioși să se întrebe cum este. Aceste fotografii sunt doar pentru persoanele care au nevoie de ele. Gândurile altora nu contează pentru mine.”

„Mama mea, John și cu mine l-am ținut puțin pe Jack și ne-am luat rămas-bun. Le-am cerut asistentelor să-mi arate mâinile și picioarele lui și le-am sărutat iar și iar.”

Chrissy Teigen și-a încheiat eseul mulțumindu-le tuturor femeilor care au avut puterea să vorbească despre experiențele trăite și îndemnându-și urmăritorii să fie buni cu cei din jur. „M-am dus la un magazin, iar doamna de la casă mi-a pus discret în coș niște flori. Cea mai grea parte este să știi că există atât de multe femei care nu vor avea parte de aceste momente de bucurie din partea necunoscuților. Vă rog să vă împărtășiți poveștile și să fiți buni cu cei care suferă. Fiți buni în general pentru că unii nu vor vorbi deloc despre asta.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I didnt know how to come back to real life so I wrote this piece for Medium with hopes that I can somehow move on but as soon as I posted it, tears flew out because it felt so….final. I dont want to ever not remember jack. . . Thank you to everyone who has been so kind. Thank you to the incredible doctors who tried so hard to make our third life a reality. Thank you to my friends and family and our entire household for taking care of me through all the adult diaper changes, bed rest and random hugs. Thank you John for being my best friend and love of my life. A lot of people think of the woman in times like this but I will never forget that john also suffered through these past months, while doing everything he could to take care of me. I am surrounded, in a human therapy blanket of love. I am grateful and healing and feel so incredibly lucky to witness such love.

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen) pe


Citește și:
Diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală, cântărețul Tom Parker a devenit tată pentru a doua oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video