Celia, dezvăluiri despre botezul fetiței sale. Unde va avea loc evenimentul, care se anunță unul fabulos

Celia se pregătește pentru botezul fiicei sale, Sara Maria.

Celia, dezvăluiri despre botezul fetiței sale. Unde va avea loc evenimentul, care se anunță unul fabulos

Celia se bucură din plin de timpul petrecut cu cei dragi, iar de când a devenit mamă a doi copii, viața ei s-a schimbat radical. Artista a făcut o serie de declarații despre planurile pe care le-a făcut pentru botezul fiicei sale, Sara Maria, evenimentul urmând a avea loc la finalul acestei luni.

„Botezul se va ține la o locație care poartă amprenta copilăriei, a uneia din cele câteva locații speciale, din zona în care am ales să mă nasc, pentru că m-am născut într-o zonă cu locuri atât de frumoase, încât eu cred că a fost decizia mea sau îngerii m-au binecuvântat să mă nasc aici. Mă refer la județul Hunedoara. Botezul va fi lângă Castelul Corvinilor, cel pe care îl consider cel mai frumos castel din țară. Toată terasa dă spre castel și e specială pentru mine”, a dezvăluit Celia într-un interviu acordat playtech.ro.

Artista a vorbit și despre nașii de botez ai fetiței sale, dezvăluind că sunt persoane foarte importante pentru ea și care au ajutat-o în cele mai grele momente.

„Nașii și moșii de asemenea sunt niște oameni foarte speciali pentru mine. Nu sunt persoane publice cunoscute, însă sunt oameni care au lăsat amprenta pe inima mea/noastră în cel mai plăcut mod. Nașa este cea care a avut grijă de inima mea și automat și de fetița mea în timpul sarcinii, este medicul cardiolog Alina Negru unul dintre cei mai buni, părere mea, și care uite… între timp a ajuns parte din familie, alături de soțul ei care și el este un medic pe care îl respectăm.

Dar mai departe de acest aspect care împinge la respect, am adorat faptul ca sunt niște oameni modești și minunați, calzi și speciali care între timp ne-au ajuns la inimă. Clar i-am ales cu inima! Moașa va fi prietena mea cea mai bună din copilărie, sora mea de suflet, ne leagă o prietenie strânsă de peste 20 ani și multe amintiri. O iubesc mult și împreună cu soțul ei vin din Italia unde sunt stabiliți, pentru a ne fi alături”, a mai declarat Celia pentru sursa citată.

Cântăreața Celia a devenit mamă pentru a doua oară la jumătatea lunii februarie, artista aducând pe lume o fetiță după o sarcină foarte dificilă. Celia și partenerul ei, Ardeli Ancuța, s-au căsătorit în urmă cu opt ani. Cei doi mai au împreună un băiețel în vârstă de 8 ani, pe nume Angelo.

Citește și:
Dani Oțil a împlinit 42 de ani. Cum a fost surprins prezentatorul TV de soția lui, Gabriela Prisăcariu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people