Celia, dezvăluiri despre rolul de mamă a doi copii. Cum s-a schimbat viața artistei: „Mă așteptam să fie foarte greu”

Celia a vorbit deschis despre viața de mamă a doi copii și cum reușește să facă față provocărilor zilnice.

Celia, dezvăluiri despre rolul de mamă a doi copii. Cum s-a schimbat viața artistei: „Mă așteptam să fie foarte greu"

Celia se bucură din plin de timpul petrecut cu cei dragi, iar de când a devenit mamă a doi copii, viața ei s-a schimbat radical. Artista a făcut o serie de declarații despre perioada prin care trece și cum reușește să îmbine viața de artist cu cea de părinte.

Cântăreața a povestit în cadrul unei emisiuni TV cum s-a schimbat viața ei și a partenerului său de când a venit pe lume fiica lor, Sara. Celia a vorbit deschis despre perioada dificilă pe care o traversează, însă se bucură din plin de timpul pe care îl petrece cu cei doi copii. Vedeta le oferă toată atenția și face tot posibilul pentru a se asigura că celor mici nu le lipsește nimic.

Celia, declarații despre viața de mamă a doi copii

Cu toate acestea, încă de când era însărcinată cu fiica ei a știut că nu va fi ușor cu doi copii, însă a declarat că a știut la ce să se aștepte. Totuși, artista a povestit că nimic din ce a trăit la nașterea băiețelului ei nu a fost la fel de această dată.

„M-am așteptat la mult mai rău decât acum. Mai ales că prima perioadă cu primul copil mi s-a părut extrem de dificilă. Pentru mine a fost o mică depresie. Mă așteptam să fie foarte greu, dar este o perioadă extrem de frumoasă acum. Mă bucur că Angelo este mare și nu este gelos, știe că îi iubesc la fel pe amândoi. E o binecuvântare, chiar trăiesc niște momente unice și rare.„, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV, citată de Spynews.

În cadrul aceluiași interviu, Celia a fost întrebată dacă se gândește să devină mamă pentru a treia oară. Răspunsul acesteia nu a întârziat să apară și nu ar spune „nu” în cazul în care ar mai apărea un alt copil, însă doar dacă trec cel puțin doi ani de la ultima naștere.

„Mă sperie gândul de a fi din nou însărcinată. (…) Nu aș vrea încă un copil acum, adică dacă se întâmplă după doi ani, când mă refac si eu, se reface uterul, problemele de sănătate, poate că da. Nu știu exact ce să zic, Dumnezeu știe mai bine. (…)”, a mai spus artista.

Citește și:
Este oficial! PRO TV începe producția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people