Cu ce probleme se confruntă Celia, la doar câteva zile după ce a născut: „Mă doare foarte mult”

Celia a născut cel de-al doilea copil în urmă cu câteva zile. Cu toate că este în culmea fericirii, vedeta a mărturisit și că se confruntă cu câteva probleme.

Cu ce probleme se confruntă Celia, la doar câteva zile după ce a născut: „Mă doare foarte mult”

Celia este în culmea fericirii, după ce a născut cel de-al doilea copil. Vedeta a primit-o pe lume pe fiica ei pe data de 16 februarie, deși avea programată operația de cezariană pe 20 februarie. Artista este mama unei fetițe perfect sănătoase, care poartă numele de Sara Maria.

Cu ce probleme se confruntă Celia, după naștere

Cu toate acestea, Celia a precizat și cu ce probleme se confruntă, la doar câteva zile după naștere. Artista a povestit prin Skype, la 'Vorbește lumea', unde a mărturisit că trece prin cele mai speciale momente din viața ei. Proaspăta mămică a fost externată în urmă cu două zile și a povestit cum se simt atât ea, cât și copilul ei.

„Contracțiile au fost extrem de puternice și m-au luat prin surprindere. Mi s-a rupt apa, așa că a trebuit să merg la urgență la spital. Pot să vă spun că nu aveam nimic pregătit. Geanta de maternitate nu era gata”, a declarat Celia la „Vorbește lumea”.

Acum, vedeta a precizat că se va confrunta cu o perioadă dificilă. Celia a mărturisit că se confruntă cu dureri puternice atunci când alăptează, însă acest lucru nu o oprește din a-și hrăni fiica. Bruneta a explicat că laptele matern este foarte important la această vârstă.

„Am născut prin cezariană și acum urmează o altă etapă extrem de dificilă. Cea a furiei laptelui. Mă doare foarte mult când alăptez fetița. Dar îmi doresc să fac asta! Știu cât de mult contează să alăptezi și sunt motivată să fac ce trebuie chiar și în ciuda chinului prin care trec acum. (…) Am trecut și cu Angelo prin etapa asta, dar nu m-am lăsat. (…) Știu că îmi va fi foarte greu până se obișnuiește organismul. Sper ca durerile să nu țină mai mult de o săptămână. Încerc să mă țin tare și sunt sigură că voi reuși”, a mai spus aceasta la PRO TV.

Cu cine seamănă fiica artistei

Întrebată cu cine seamănă mai mult micuța, Celia a recunoscut că ochii au fost moșteniți de la soțul ei, în schimb gura este de la ea. Vedeta este foarte fericită pentru minunea din viața ei, mai ales că a născut un copil perfect sănătos, care le face zilele speciale.

„Gura este a mea, ochii cred că sunt ai soțului. O adorăm și e perfectă așa cum este. Și Angelo e foarte fericit că are o surioară sănătoasă și adorabilă. Mi-a zis că abia aștepta să vin acasă cu ea”, a răspuns Celia.

Citește și:
Adda, noi dezvăluiri cutremurătoare despre problemele ei de sănătate: „Mi se zbat mușchii și mi-e rău..'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people