Este oficial! PRO TV începe producția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice.

Este oficial!  PRO TV începe producția show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viață obișnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice și psihice, într-o provocare extremă. PRO TV anunță începerea producției reality-show-ului care a făcut istorie: Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau Internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV.

Într-o abordare diferită, condimentat cu probe și elemente noi, show-ul va pune la încercare capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă, departe de confortul pe care-l au acasă. Cine sunt cei care vor accepta să-și înfrunte fricile în cel mai așteptat show al toamnei, vom afla în curând.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut un singur sezon, în 2015, în perioada februarie-martie din anul respectiv, și a fost un real succes. S-a filmat în Africa de Sud și au participat atunci mai multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care și Vladimir Drăghia, dar și Gina Pistol, Ruby și Dorian Popa. Show-ul a fost prezentat de Cabral și Mihai Bobonete, iar Cătălin Moroșanu a câștigat acel sezon.

Citește și:
Anunțul cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii. Ce a dezvăluit pe rețelele de socializare

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
substantial.ro
Libertatea
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people