Fostul principe Nicolae, primele declarații după botezul fiului său. Ce personalități au fost la eveniment: „În inima familiei”

Fostul principe Nicolae a oferit detalii despre botezul fiului său, care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Fostul principe Nicolae, primele declarații după botezul fiului său. Ce personalități au fost la eveniment: „În inima familiei”

Fostul principe Nicolae si soția sa, Alina-Maria Binder și-au botezat fiul în urmă cu două săptămâni la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Nepotul Regelui Mihai a făcut primele declarații despre eveniment și a oferit mai multe detalii.

Monarhul și partenera sa de viață trăiesc cele mai frumoase momente ale vieții lor. Băiețelul lor a fost botezat la Catedrala Încoronării în urmă cu două săptămâni, iar la eveniment au participat membrii familiei regale. Locația nu a fost aleasă întâmplător, ci în urmă cu 100 de ani, Regele Ferdinand și Regina Maria au fost încoronați aici, ca Monarhi ai României Mari.

Fostul principe Nicolae, declarații despre botezul fiului său

La câteva zile după eveniment, fostul principe Nicolae a oferit mai multe detalii despre botezul celui de-a l doilea copil al său printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Potrivit acestuia, ziua de 18 iunie va rămâne una foarte specială pentru el și soția sa întrucât a avut loc creștinarea celui de-al doilea copil.

„Data de 18 iunie 2022 va rămâne mereu în inima familiei mele. În această zi, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia s-a săvârșit Taina Sfântului Botez fiului nostru, Mihai. În urmă cu 100 de ani, la 15 octombrie 1922, a avut loc ceremonia de încoronare a Regelui Ferdinand și a Reginei Maria ca suverani ai României Mari, la catedrala construită special pentru acest moment solemn. aptul că fiul nostru a devenit creștin în aceeași catedrală unde străbunii săi au fost unși drept Regi ne onorează profund. Mai mult, bunicul meu, Regele Mihai, a purtat titlul de Mare Voievod de Alba Iulia. Iată încă un element pentru care, împreună cu soția mea Alina-Maria de Roumanie, am dorit ca botezul strănepotului său să fie săvârșit la Alba Iulia, ținând legătura între trecut, prezent și viitor în acest loc cu o încărcătură simbolică deosebită„, a notat el.

sursa: Facebook

Ce persoane au fost prezente

În încheiere, soțul Alinei-Maria le-a mulțumit persoanelor care au fost alături de ei la acest eveniment important. Printre invitații la botez se enumeră sora și cumnatul său, dar și nașii Liviu și Simona Popescu. Mama fostului principe Nicolae, Margareta, Custodele Coroanei, Radu, principele Radu, au lipsit.

„Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această zi atât de specială, împreuna cu nașii noștri, Liviu și Simona Popescu, sora mea Elisabeta-Karina de Roumanie, cumnatul meu Mihai, socrii mei, Rodica și Heinz Binder și, nu în ultimul rând, mulțumim localnicilor pentru primirea călduroasă și pentru urările deosebite pe care ni le-au adresat!„, a încheiat el.

Citește și:
Lavinia Pîrva, apariție sexy în costum de baie. Imaginile cu care și-a impresionat fanii

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people