Ce crede, cu adevărat, Prințul Charles despre Kate Middleton și Meghan Markle

Potrivit Prințesei Diana, când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, Prințul Charles spera ca acesta să fie fată.

Ce crede, cu adevărat, Prințul Charles despre Kate Middleton și Meghan Markle

După 34 de ani de la nașterea Prințului Harry, nu a existat niciun semn din partea lui Charles care să indice că ar regreta că are doi fii, mai ales după ce în viața lui au apărut cele două nurori pe care le consideră fiicele lui, Kate Middleton și Meghan Markle. Prințul de Wales a condus-o personal pe Meghan la altar, în ziua nunții regale cu Prințul Harry, după ce tatăl Ducesei s-a confruntat cu niște probleme de sănătate.

„L-am întrebat și cred că știa că urma să fac asta, a spus imediat: „Da, bineînțeles, o voi ajuta pe Meghan cu tot ce are nevoie și sunt aici să vă susțin”, le-a povestit Harry celor de la BBC în luna noiembrie. „Pentru el este o oportunitate fantastică să iasă în față și să fie acel sprijin; este tatăl nostru, deci normal că va fi mereu un sprijin pentru noi.”

În ceea ce o privește pe Kate Middleton, pe vremea când ea și William începuseră să aibă o relație stabilă, aceasta era mereu inclusă în evenimentele de familie, inclusiv aniversări de naștere sau vacanța anuală de schi. „Charles și Kate s-au înțeles mereu foarte bine”, a declarat o sursă pentru The Telegraph.

Prințul de Wales ținea atât de mult la Kate, încât l-a sfătuit pe William să se despartă de ea dacă nu are de gând să se căsătorească. „William a mers la tatăl său și i-a spus: „Uite, am 25 de ani, sunt prea tânăr ca să mă căsătoresc. Nu vreau să îmi iau un angajament în acest moment”, a relatat biograful regal Christopher Andersen pentru Daily Star. „Charles, care a ținut dintotdeauna la Kate, ar fi spus: „Ar fi nedrept față de domnișoară. Nu poți continua așa, ar trebui să vă despărțiți.”

Tatăl lui Charles, Prințul Philip, i-a oferit acestuia un sfat asemănător atunci când se întâlnea cu Prințesa Diana, iar spre surprinderea tatălui său, Charles a ales să se căsătorească. William și Kate au trecut printr-o despărțire, însă nu au putut sta prea mult timp despărțiți. Prințul de Wales a fost foarte fericit când cei și-au anunțat logodna, iar în ziua nunții, la plecarea din Buckingham Palace, Kate și William au condus mașina Prințului Charles, un Aston Martin DB6 Mk II albastru.

Citește și:
Kylie Jenner a dezvăluit ce nume tradițional ar fi ales pentru fiica sa, Stormi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people