Ce a răspuns Ioana Ginghină după ce a fost criticată pe rețelele de socializare pentru că poartă mască de protecție

Ioana Ginghină a fost criticată de câțiva urmăritori de pe rețelele de socializare pentru că poartă mască de protecție.

Ce a răspuns Ioana Ginghină după ce a fost criticată pe rețelele de socializare pentru că poartă mască de protecție

Ioana Ginghină a fost criticată de către urmăritorii ei din mediul online. Actrița în vârstă de 44 de ani a primit o serie de mesaje de la aceștia, în care era blamată pentru că a purtat masca de protecție la un salon, deși conform regulilor impuse de autorități, purtarea acesteia este obligatorie.

Ioana Ginghină s-a arătat indignată de mesajele pe care le-a primit, în care era criticată de către anumiți urmăritori pentru că poartă mască, motiv pentru care a decis să le răspundă într-o serie de Instastories. „Nu știu dacă sunt șocată sau dezamăgită, ceva între aceste două. Eu am pus ieri un story de la salon și purtam mască, normal. Mesajele erau: „Ia-ți botnița de la gură”, „Ioana, tu porți mască?”, iar apogeul a fost un mesaj: „Te admiram până acum, dar acum văd că tu porți mască.” Ce e asta?! Dumneavoastră nu purtați mască? Eu nu pot să cred. Asta înseamnă că ori nu mergeți la saloane, ori nu intrați în magazine. Regula e să purtăm mască. Nu vorbim de crezi, nu crezi în COVID, în vaccin. Vorbim strict de regulă.”

Actrița a vorbit în continuare despre cât de important este să respectăm legea. „Dumneavoastră nu respectați legea? V-ar plăcea mai mult de mine dacă n-aș purta mască, dacă n-aș respecta legea? A respecta legea înseamnă a respecta toată legea sau toate legile. Dacă legea îmi spune că trebuie să port mască, indiferent că sunt sau nu de acord cu chestia asta, port mască. Eu sunt un om care respectă legea și mi-ar plăcea să cred că trăiesc într-o țară în care oamenii respectă legea.”

De asemenea, Ioana Ginghină le-a spus celor care nu sunt de acord cu respectarea acestei legi să nu îi mai urmărească activitatea de pe social media. „Vă rog frumos, ieșiți din lista mea de prieteni dacă dumneavoastră nu sunteți de acord să respectăm o lege. Nu am promovat aici nici vaccinul, deși sunt vaccinată. Eu port mască și respect legea”, a spus Ioana Ginghină pe Instagram.

Citește și:
Imagine emoționantă cu mama Adelei Popescu și fiul cel mic al vedetei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people