Imagine emoționantă cu mama Adelei Popescu și fiul cel mic al vedetei

Adela Popescu și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine inedită de familie.

Imagine emoționantă cu mama Adelei Popescu și fiul cel mic al vedetei

Adela Popescu și-a luat prin surprindere fanii cu o imagine inedită de familie în care mama ei îl ține drăgăstos în brațe pe fiul cel mic al vedetei

Fotografia a fost făcută publică cu o ocazie specială. Mama Adelei, Doina Popescu, și-a sărbătorit ziua de naștere. „Știi tu oare cât te iubim? La mulți ani, mama mea minunată!”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, în descrierea fotografiei pe care o poți vedea și tu mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu a născut un băiat pe data de 11 iulie 2021, fiind al treilea copil pe care îl are cu partenerul său, Radu Vâlcan. Cele două vedete au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre posibilitatea ca familia ei să se mărească și despre o posibilă a patra sarcină. Vedeta a fost însă radicală și a mărturisit că nu ia în calcul această variantă. „De data asta, s-a încheiat. Spun stop”, a declarat ea.

Actrița le-a povestit recent urmăritorilor din mediul online cum este viața ei acum, de când a devenit mamă pentru a treia oară și a revenit pe micile ecrane ca moderatoare a emisiunii „Vorbește Lumea.”

Adela Popescu a mărturisit pe Instagram că băieții ei cei mari au petrecut timpul la bunici, iar Andrei și-a dorit să revină acasă, în timp ce Alexandru a vrut să mai stea și să se mai bucure de compania bunicilor. „De ce este doar Andrei în piscină? Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să acceptăm. Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mama și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav.”

Dincolo de această mărturisire, Adela Popescu a ținut să le împărtășească urmăritorilor ei și care este lecția importantă pe care a realizat-o acum, de când este mamă a trei copii, dar și care sunt momentele dificile pe care le-a întâmpinat. „Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați unul de altul, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricând ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Acum mi-e mai clar ca niciodată. Așa că nu pot să nu trag următoarea concluzie: când ai mai mulți copii dragostea NU se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Citește și:
Anca Serea, dezvăluiri sincere despre viața de mamă a șase copii: „Foarte multă iubire'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people