Cât valorează ‘Jenny from the Block’? Averea lui Jennifer Lopez te va surprinde cu siguranță

Actriță, cântăreață, dansatoare și femeie de afaceri – sunt foarte puține lucruri pe care Jennifer Lopez să nu le fi făcut până la 50 de ani. Și toate i-au reușit!

Cât valorează ‘Jenny from the Block’? Averea lui Jennifer Lopez te va surprinde cu siguranță

Născută și crescută cu venituri modeste în cartierul Bronx din New York, superstarul Jennifer Lopez a dominat scena muzicală și marile ecrane timp de aproape 30 de ani. Și-a început cariera ca dansatoare în serialul In Living Color, a vândut peste 80 de milioane de albume, a avut turnee mondiale și a cântat la unule dintre cele mai mari evenimente, inclusiv la Super Bowl-ul de anul acesta.

Dar pe lângă numeroasele sale succese ca performer, J.Lo a mai avut și un număr amețitor de proiecte, toate cu venituri la fel de impresionante. De la colecții de haine până la imperiul său de parfumuri, în valoare de 2 miliarde de dolari, interpreta unor piese celebre precum Waiting For Tonight sau Dinero a fost adesea catalogată drept „cea mai muncitoare femeie din showbiz”.

Lopez are o avere estimată la 400 de milioane de dolari, câștigând aproximativ 40 de milioane de dolari în fiecare an. Din 2004 s-a aflat constant în clasamentele Forbes, inclusiv Celebrity 100, cu cel mai bine plătite femei din muzică și de la Hollywood.

În 2012, J.Lo a ocupat locul 1 în topul Forbes Celebrity 100, câștigând în acel an 52 de milioane de dolari într-o perioadă de 12 luni, venit datorat în mare parte și salariului de jurat în cadrul emisiunii „American Idol”, dar și ca imagine L’Oréal Paris. Toate acestea bineînțeles pe lângă veniturile încasate din liniile sale vestimentare și de parfumuri.

Mai recent, în 2019, Lopez s-a clasat pe locul 76 pe lista Forbes Celebrity 100, cu 43 de milioane de dolari. De data aceasta, câștigurile ei estimate au provenit dintr-o combinație de proiecte, inclusiv concertele sale din Las Vegas, o linie de machiaj și rolul de jurat și de producător al emisiunii sale „World of Dance” de pe NBC.

Pentru a ne face o imagine mai clară despre veniturile sale, iată câteva exemple notabile: a încasat 12 milioane de dolari pentru pelicula The Wedding Planner unde a jucat alături de Matthew McConaughey, cele peste 40 de milioane de albume muzicale vândute i-au adus aproximativ 95 milioane de dolari, concertele de la Planet Hollywood Resort & Casino din Las Vegas, Nevada din perioada 2016 – 2018 au fost remunerate cu 100 milioane de dolari, a câștigat până acum 10 milioane ca producător muzical, a avut un salariu de 20 de milioane în medie pe sezon ca jurat la „American Idol”, colaborările sale cu branduri precum L’Oreal, Gillette, Gucci sau Tous au mai adăugat 58 de milioane contului său bancar, iar din afaceri imobiliare câștigă în general în jur de 25 milioane per casă vândută.

În concluzie, nu mai putem spune decât că vremurile lui Jenny from the Block au trecut demult, viața sa din Bronx pare a fi doar o amintire neplăcută și că cele relatate mai sus reprezintă doar situația din acest moment. O vom urmări și pe viitor cu interes, nu numai pentru realizările sale excepționale în muzică și film, ci și pentru a-i urmări în continuare evoluția.

Citește și:
Cum arată Eva, fiica Andreei Berecleanu, și cât de mult seamănă cele două

Foto: Arhiva revistei Elle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people