Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil

În plină pandemie de coronavirus, Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil din Texas, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă.

Matthew McConaughey a organizat o seară de bingo virtual pentru bătrânii de la un azil

Alright alright, alright… să înceapă seara de bingo cu Matthew McConaughey. Probabil că puțini oameni se așteptau la asta, dar actorul a găzduit o partida de bingo online pentru mai mulți bătrâni dintr-un azil din Texas.

În contextul pandemiei de coronavirus, grupurile cele mai vulnerabile sunt reprezentate de oamenii în vârstă și de cei care suferă de alte boli, precum cele cardiovasculare sau diabet. În cazul infectării cu noul coronavirus, aceștia sunt mult mai expuși la complicații de sănătate, ce se pot solda chiar cu moartea. De aceea, este esențial ca cele două categorii să se autoizoleze. Vizitele din partea familiei sau a prietenilor ar trebui să fie amânate în această perioadă, recomandat fiind să se reducă  la maxim contactul cu alte persoane.

Pentru a-i ajuta pe cei în vârstă să treacă mai ușor peste această izolare, Matthew McConaughey s-a gândit să le aducă zâmbetul pe buze, organizând o seară de bingo virtual. Actorul împreună cu familia sa și-au petrecut weekend-ul jucând bingo împreună cu seniorii de The Enclave at Round Rock Senior Living, un azil din Texas. Pentru a păstra distanțarea socială, jocul a fost realizat online, fiecare membru al azilului participând din camera sa la întâlnirea cu McConaughey.

Actorul a postat un clip video pe pagina sa de Facebook din timpul jocului, în care se auzea strigând : „Avem un I-24, I-24'. Iar în acel moment, două persoane au strigat Bingo. „Oh, avem doi câștigători', spune Matthew entuziasmat.

La finalul serii, cei de la azilul de bătrâni au vrut să îi mulțumească actorului pentru timpul petrecut împreună și să își arate recunoștința pentru buna dispoziție pe care acesta le-a adus-o. Toți au scris mesaje personale pentru Matthew în semn de apreciere.

La începutul lunii, McConaughey a postat un clip video pe pagina sa de Twitter în care îi îndemna pe oameni să aibă grijă de ei și de cei din jur. De asemenea, preciza că în aceste momente este extrem de important să rămânem uniți pentru a putea face față pandemiei.

Citește și:
Jennifer Aniston, mesaj emoționant pentru o asistentă infectată cu coronavirus

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people