Jennifer Aniston, mesaj emoționant pentru o asistentă infectată cu coronavirus

Jennifer Aniston se alătură celebrităților din întreaga lume și susține cadrele medicale din prima linie, care luptă împotriva pandemiei de coronavirus.

Jennifer Aniston, mesaj emoționant pentru o asistentă infectată cu coronavirus

În ultimul timp am văzut multe mesaje de susținere sau donații făcute de vedetele din întreaga lume pentru susținerea celor afectați de COVID-19. De la Lady Gaga, Selena Gomez, Rihanna, Ricky Martin sau Chiara Ferragni, toți s-au unit într-un front comun pentru a-i ajuta pe cei în nevoie în această perioadă. Recent, Jennifer Aniston s-a alăturat listei lungi de celebrități, transmițând un mesaj emoționant unei asistente infectate cu coronavirus și oferindu-i 10.000 de dolari.

În timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live!, actrița a intrat în legătură directă printr-un apel video cu Kimball Fairbanks, o asistentă din Utah. Kimball este una dintre persoanele din prima linie, care luptă pentru salvarea celor bolnavi de COVID-19. Din păcate însă, tânăra a fost infectată la rândul său cu noul coronavirus, iar de atunci se află în izolare, departe de cei doi copii ai săi.

„Bună, dragă mea, mă bucur mult să te cunosc. Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe toți cei care își fac treaba în continuare. Nici măcar nu știu cum să îmi exprim recunoștința pentru tot ceea ce faceți. Vă riscați sănătatea. Sunteți fenomenali!”, i-a transmis Jennifer Aniston.

Actrița a continuat, declarând că asistenta va primi un vocuher cadou în valoare de 10.000 de dolari pentru a-și achiziționa alimente în această perioadă de pandemie. De asemenea, și celelalte colege ale sale vor primi astfel de vouchere.

Întrebată cum reușește să treacă peste această perioadă de autoizolare, Jennifer mărturisește că nu îi e greu deloc. „M-am născut cu agorafobie, așa că a sta acasă nu e o provocare prea mare pentru mine. Spălatul vaselor a devenit noua mea pasiune. Nu numai că le speli, dar așa îți cureți și mâinile”.

Pe lângă spălatul vaselor, reorganizarea dulapurilor este o altă activitate care o ajută pe Jennifer să treacă cu bine peste aceste zile. „Am luat-o razna în prima săptămână, apoi am conștientizat că trebuie să mă relaxez, fiindcă voi rămâne fără dulapuri pe care să le organizez. Încă 30 de zile, trebuie să mă împac cu asta”, spune actrița.

Citește și:
Pink a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people