Cadoul special pe care Regina Elisabeta a II-a i l-a oferit lui Meghan, Ducesa de Sussex, pentru primul ei angajament oficial

Meghan, Ducesa de Sussex, a însoțit-o ieri pe Regina Elisabeta a II-a pentru primul ei angajament oficial fără Prințul Harry.

Cadoul special pe care Regina Elisabeta a II-a i l-a oferit lui Meghan, Ducesa de Sussex, pentru primul ei angajament oficial

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai și ieri, la mai puțin de o lună de la evenimentul care a intrat în istorie, Ducesa de Sussex a participat la primul ei angajament oficial. Meghan a însoțit-o pe Regina Elisabeta a II-a în Cheshire, cele două călătorind împreună cu trenul regal.

Pentru acest moment special, Meghan a ales să poarte o rochie Givenchy creată de Clare Waight Keller, designerul britanic care i-a creat și rochia de mireasă. Există un lucru care face acest look special și aici vorbim despre cerceii pe care Ducesa i-a purtat. Nu este vorba despre orice fel de cercei, ci unii dăruiți de Regina Elisabeta.

O sursă de la Palatul Buckingham a confirmat că perechea de cercei cu perle și diamante purtată de Meghan este un cadou din partea Reginei, însă nu știm până acum dacă provin din colecție personală a Reginei sau sunt noi. Probabil știai deja însă Regina iubește perlele, rareori fiind văzută fără colierul ei preferat, așadar nu ne surprinde că a ales să îi dăruiască aceste bijuterii.

Meghan, Ducesa de Sussex, a mai purtat bijuterii din colecția Reginei la nuntă. Atunci ea a purtat tiara Reginei Mary și, pentru recepția privată, inelul acvamarin care a aparținut Prințesei Diana.

Citește și:
Meghan Markle participă alături de Regina Elisabeta a II-a la primul ei angajament oficial fără Prințul Harry

Foto: Instagram (@people)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people