Meghan Markle participă alături de Regina Elisabeta a II-a la primul ei angajament oficial fără Prințul Harry

Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a au sosit cu trenul regal în Cheshire pentru primul angajament oficial la care Ducesa de Sussex participă fără Prințul Harry.

Meghan Markle participă alături de Regina Elisabeta a II-a la primul ei angajament oficial fără Prințul Harry

Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a au sosit astăzi cu trenul regal în Cheshire pentru prima zi de angajamente oficiale. Ducesa de Sussex o va însoți pe regina Elizabeta a II-a la inaugurarea unui pod și a unui centru cultural.

Ducesa de Sussex a călătorit pentru prima dată cu trenul regal alături de Regină, aceasta fiind o ocazie specială pentru Meghan, care s-a căsătorit cu Prințul Harry pe 19 mai.

Meghan și Regina Elisabeta a II-a au sosit astăzi la gara Runcorn Station. Ducesa de Sussex a respectat de data aceasta protocolul regal și ales o rochie crem, care îi acoperă umerii. Ținuta care îi pune în valoare silueta este creată de Givenchy, casa de modă aleasa și pentru rochia de mireasă (creată de designerul britanic Clare Waight Keller).

Regina Elisabeta a II-a a purtat un costum verde lime creat de Stewart Parvin și o pălărie realizată de Rachel Trevor Morgan. Având în vedere imaginile de la primul eveniment, se pare că cele două se înțeleg foarte bine, acestea fiind surprinse râzând.

https://www.instagram.com/p/BkAG4M4HHwu/?taken-by=elleuk

https://www.instagram.com/p/BkAFL8ahZos/?tagged=meghanmarkle

De ce este atât de important faptul că Meghan Markle o însoțește pe Regină la aceste evenimente?

Ei bine, trenul regal este folosit de obicei doar de Regina Elisabeta (care preferă acest mijloc de transport pentru călătoriile mai lungi), Prințul Philip și Ducii de Cornwall. Până acum Prințul Harry nu a avut această oportunitate, iar Kate Middleton a avut prilejul să o însoțească pe Regină abia după 10 luni de la nunta cu Prințul William.

Având în vedere aceste lucruri, putem spune că primul angajament oficial al Ducesei de Sussex este un semn că familia regală îi acordă toată încrederea.

Abia așteptăm să vedem cum se va desfășura întreaga călătorie!

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry anunță primele vizite oficiale internaționale

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people