Bella Hadid si The Weeknd sunt din nou impreuna?

Bella Hadid si The Weeknd se pare ca s-au vazut din nou, iar acest lucru ne face sa ne intrebam daca nu cumva si ei se vor impaca.

Bella Hadid si The Weeknd sunt din nou impreuna?

Se pare ca Selena Gomez si Justin Bieber s-au impacat, insa acelasi lucru s-ar putea spune si despre fostul iubit al artistei, The Weeknd. Potrivit mai multor surse, Abel si Bella Hadid au inceput sa vorbeasca din nou.

In urma cu cateva saptamani Selena Gomez a fost suprinsa in compania lui Justin Bierber, iar apoi am aflat ca nu mai formeaza un cuplu cu The Weeknd. Faptul ca artista petrece din nou timpul alaturi de Bieber l-a deranjat pe The Weeknd, potrivit unei surse pentru E!News.

„Lui nu i-a placut ca ei petrec din nou timp impreuna si intotdeauna a fost putin gelos pe el (The Weeknd)”, a declarat aceasta persoana. Potrivit E!News, Abel a contactat-o pe Bella Hadid dupa ce s-a despartit de Selena, iar ieri a fost surprins parasind locuinta acesteia din New York, dupa ce a stat acolo cateva ore.

„Bella este ocupata, nu se intalneste cu nimeni in realitate, iar The Weekend este cineva familiar, de care ii pasa. Este usor. Nu cred ca va deveni ceva serios, dar sunt sigur ca ii face placere sa petreaca timp cu el cand sunt in acelasi oras.”, a declarat aceeasi sursa despre Bella Hadid si The Weekend.

Citeste si:
Selena Gomez nu vrea sa se grabeasca in relatia cu Justin Bieber iar The Weeknd are o noua iubita

Bella Hadid si The Weekend s-au despartit in urma cu un an, iar aceasta a declarat in februarie, la scurt timp dupa ce artistul si Selena Gomez au aparut in public in calitate de cuplu, ca il va respecta si il va iubi intotdeauna. Intre ei nu au lipsit insa situatiile mai putin placute, acestia renuntand sa se urmareasca pe Instagram.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people