Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit din nou

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit definitiv... pentru a doua oară.

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit din nou

Bella Hadid și The Weeknd au decis să pună capăt, din nou, relației lor. Despărțirea dintre modelul de 22 de ani și cântărețul în vârstă de 29 de ani vine la un an după ce ei au decis să își reia relația.

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru E! News că „Bella și Abel s-au despărțit”, precizând că motivul principal care a stat la baza acestei decizii a fost „distanța”. „Ei sunt în locuri diferite în acest moment, atât fizic, cât și mental”, a mai explicat sursa. „Bella se pregătește pentru angajamentele pe care le are pe parcursul săptămânilor modei, iar Abel lucrează la muzica lui și se pregătește pentru debutul în actorie”.

Deși cei doi au făcut numeroase eforturi pentru a petrece cât mai mult timp împreună, se pare că programele celor doi nu au mai coincis și nu au mai fost de mult timp împreună în același oraș. „Distanța dintre ei a dus la multe probleme”, a mai declarat sursa. „În ultima vreme chiar se certau destul de des. Nu au mai petrecut timp de calitate împreună de câteva luni”.

Nu este prima dată când Bella Hadid și The Weeknd decid să pună capăt relației, iar cei apropiați speră că nici de această dată despărțirea să nu fie una definitivă. „Toți speră că ei se vor împăca la un moment dat, dar acum cei doi se concentrează pe propriile lor persoane și pe proiectele lor”.

Relația dintre Bella Hadid și The Weeknd a început la Coachella în 2015, însă în luna decembrie a acelui an s-au despărțit, numai pentru a reveni la sentimente mai bune în februarie 2016. Iar despărțirile și împăcările celor doi au fost la fel de frecvente și în următorii ani. Acest lucru nu poate decât să ne facă să credem că sunt șanse foarte mari ca cei doi să se împace în curând.

Citește și:
Bella Hadid s-a vopsit blondă și seamănă perfect cu sora ei, Gigi Hadid

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people